Slack rakibi Microsoft Teams, 14 Mart tarihinde kullanıma sunulacak

Slack rakibi Microsoft Teams, 14 Mart tarihinde kullanıma sunulacak

Uzun zamandır Slack'i hedefe koyan Microsoft, nihayet benzer Teams platformunu önümüzdeki hafta kullanıma sunacak. İlk olarak geçtiğimiz Kasım ayında karşımıza çıkan Microsoft Teams, 14 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle Office 365 üyeleri için global olarak kullanıma açılacak.

Slack alternatifi olarak karşımıza çıkan Teams, Microsoft desteği sayesinde office uygulamalarıyla çok daha başarılı bir şekilde entegre olacak. Yeni özellikler de kazanacak olan Microsoft Teams'in kişiselleştirilebilir bir uygulama olduğunu belirtelim. Üçüncü taraf platformlar tarafından desteklenmesi de beklenen Teams, dahili Skype ile birlikte gelecek.

Twitter hesabı bağlama, chat odaları ve sesli/videolu arama gibi pek çok özelliğe sahip olacak olan Microsoft Teams, çalışma gruplarının favori mesajlaşma uygulaması haline gelebilir. Microsoft Teams'in en büyük dezavantajı ise Office 365 üyeleri için kullanıma açılacak olması.

Kısacası Slack'in aksine ücretli bir servis olacak olan Teams'in büyük kitlelere ulaşmasının önündeki en büyük engel fiyat etiketi olabilir. 14 Mart tarihinde düzenlenecek olan Microsoft etkinliği internet üzerinden canlı yayınlanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.