Webrazzi Arena birincisi EvdekiBakicim.com 675 bin TL yatırım aldı!

Webrazzi Arena birincisi EvdekiBakicim.com 675 bin TL yatırım aldı!

Webrazzi Arena 2016 birincisi seçilen EvdekiBakicim.com, bir grup melek yatırımcıdan 675 bin TL yatırım aldı. İstanbul merkezli girişim bu yatırımla yurtiçinde büyümeyi ve yurtdışına açılmayı planlıyor.

Miraç Bal ve Ogün Köprülü tarafından 2015 yılı sonunda kurulan EvdekiBakıcım, aldığımız bilgiye göre Fatih ve Fırat İşbecer kardeşlerin de aralarında olduğu 11 melek yatırımcının desteğini arkasına almış. BIC Melek Yatırım Ağı'nın 3 yatırımcıyla katıldığı bu turdaki yatırımcılardan Hakan Turalı ise EvdekiBakıcım yönetim kurulu üyeleri arasına dahil olmuş.

4 bin aile ve 1000 bakıcıya ulaştı

EvdekiBakıcım, bildiğiniz gibi evde bakım hizmetleriyle pazara giriş yapmış ve hizmet yelpazesini genişleterek yabancı dil eğitimi, yaratıcı drama, modern dans gibi çeşitli eğitim dikeylerine el atmıştı. Şu anda 4 bin aileyi ve 1000'in üzerinde hizmet veren profesyoneline ulaştığını öğrendiğim Evdekibakıcım, bu yatırımla birlikte hem müşteri portfoyünü hem de profesyonel bakıcı/eğitmen sayısını artırmak istiyor. Ayrıca planlaması yapılan yeni ülkelere açılmayı planlıyor.

EvdekiBakıcım CEO’su Miraç Bal, sadece çocuk ve yaşlı bakım hizmetleri dikeyinin Türkiye’de tahminen 3 milyar dolarlık bir pazar olduğunu paylaşıyor ve pazarın yüzde 99’unun hala geleneksel yöntemlerle iş yaptığı söylüyor. İnsanların evlerine çağırdıkları kişinin kim olduğuna önem verdiklerini söyleyen Miraç Bal, evde oluşabilecek kazalara karşı toplamda 100 bin dolarlık üçüncü şahıs sorumluluk sigortası sağladıklarını da ekliyor.

Yatırımcılardan Fırat İşbecer ise EvdekiBakıcım'ın teknolojiyi merkezine taşıyan bir girişim olduğunu söylüyor ve kaliteli/güvenilir bakım hizmetlerinin tüm yurtta yaygınlaşmasını hedeflediklerini paylaşıyor.

İlk kez tanıttığım 2015 yılı sonundan bu yana EvdekiBakıcım'ın doğru bir pazara teknolojik avantaj getirdiğini düşünüyorum. Webrazzi Arena birinciliği ve bu yatırım da beni doğrulayan başarılar oldu. Rocket Internet'in evde bakım girişimi HomeTouch'a yatırım yapmasını Avrupa'da pazarında da bu işin potansiyeli olduğunu gösteriyor. 2017 yılının EvdekiBakıcım için neler getireceğini merakla bekliyoruz.

Aşağıda EvdekiBakıcım'ın Webrazzi Arena 2016 sunumunu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.