SPONSORLU

“Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” Açık İnovasyon Yarışması

“Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir” Açık İnovasyon Yarışması

TEMSA "Smart Mobility"  vizyonu doğrultusunda ilerlemesini sağlayacak “Smart Mobility Programları” temel olarak: Akıllı Araçlar, Elektrikli Araçlar ve SMART 2020-Akıllı Fabrikalar olarak belirlemiştir. TEMSA hayata geçirdiği "Smart Mobility" vizyonu ile geliştirdiği teknoloji programlarıyla; emisyon salınımı ‘0’ olan elektrikli araçlar, yakıt tüketimini ve emisyon salınımı yüzde 10 oranında azaltan akıllı araçlar, trafik sıkışıklığını yüzde 20, trafik kazalarını yüzde 25 oranında azaltan akıllı trafik uygulamaları ve çevreye dost akıllı fabrikalar ile günümüz ve gelecek ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştiriyor.

temsa_mobility_yarisma_800x440pxGeleceğin akıllı ve elektrikli araçlarla dolu dünyasında “Sanal Gerçeklik” uygulamalarının önemli bir yer edineceğini düşünen TEMSA "Geleceğin Ulaşımını Sen Şekillendir" isimli Açık İnovasyon Yarışması ile bu önemli teknolojinin en iyi uygulamalarını üretmeyi ve ürünlerine entegre etmeyi hedefliyor. Aynı zamanda TEMSA bu yarışma ile dünyanın ilk "Open Bus" uygulamasının geliştirilmesine öncülük ediyor. Yarışma başvuruları TEMSA ’nın kendine özgü geliştirdiği Yenilikçi ve Girişimci Dijital Platform üzerinden alınıyor.TEMSA bu platform ile dünyanın çeşitli ülkelerinden girişimciler, yazılımcılar, buluşçular, start-uplar, üniversiteler, tedarikçiler, müşteriler ve teknoloji şirketleri ile de buluşmayı hedefliyor.

Yarışmada 30.000 TL Ödül Verilecek

Platform üzerinden toplanan sanal gerçeklik fikirleri, önemli uzmanlar tarafından değerlendirilecek, en iyileri Temsa mühendisleri ile birlikte hayata geçirilecek ve dereceye girenler Türkiye İnovasyon Haftası’nda ödüllendirilecek. Birinciye 15.000 TL, ikinciye 10.000 TL ve üçüncüye 5.000 TL olmak üzere toplam 30.000 TL ödül verilecek.

Yarışmanın son başvuru tarihi 4 Kasım 2016. Kazananlar 28 Kasım 2016 tarihinde yarışma web sitesinden duyurulacak.

Temsa Açık inovasyon yarışması hakkında daha fazla bilgi için http://smartmobility.temsa.com/ web sitesini ziyaret ediniz.

TEMSA Yenilikçilik ve Girişimcilik Ekibi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.