Yeni iPhone 7 Eylül'de tanıtılacak

Apple yeni iPhone modelini tanıtacağı basın toplantısının tarihini açıkladı ve davetiyeleri gönderdi. Etkinlik, 7 Eylül'de San Francisco'nun merkezindeki Bill Graham Civic Auditorium binasında gerçekleşecek. Webrazzi olarak etkinliği yine yerinde takip edeceğiz.

Adı kesinleşmese de şimdilik iPhone 7 olarak anılan yeni akıllı telefon serisinin özelliklerine ilişkin bugüne kadar pek çok söylenti dolaşıma girdi. Bunlar arasında en inandırıcı olanlardan biri bu yıl çift kameralı bir modelin iPhone portföyüne eklenecek olması. Yani 4.7 inçlik iPhone 7 ve 5.5 inçlik iPhone 7 Plus'ın yanı sıra çift kameralı bir Plus modeli de büyük ihtimalle tanıtılacak.

Bir diğer söylenti de yeni iPhone'da konvansiyonel 3.5mm kulaklık girişinin olmayacağı yönünde. Cihazla birlikte gelecek kulaklık Lightning portla cihaza bağlanacak.

Genel olarak tasarımında iPhone 6S'e göre büyük değişimliler olması beklenmeyen yeni iPhone'da anten yeri ve kamera yuvasında küçük farklılıklar olabilir. Kısa süre önce EvLeaks'te yer alan sızıntı bilgilere göre yeni iPhone 16-17 Eylül tarihlerinde satışa çıkmış olacak.

Bizim de katılacağımız 7 Eylül etkinliğinde ayrıca MacBook Pro ve Apple Watch'a  ait yenilikler de tanıtılabilir. Canlı bloglama ve detaylı yazılarla dakika dakika size aktaracağımız etkinlik için 7 Eylül akşamı 20:00'da Webrazzi'de olun.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.