Girişimciler, büyük fırsatlar sunan Startup Lounge paketimiz satışta!

19 Ekim'de düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2016; bu sene yedinci kez Türkiye ve yakın coğrafya için internet sektöründe gündem belirlemeye hazırlanıyor.
Girişimciler, büyük fırsatlar sunan Startup Lounge paketimiz satışta!

startup-lounge

19 Ekim'de düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2016; bu sene yedinci kez Türkiye ve yakın coğrafya için internet sektöründe gündem belirlemeye hazırlanıyor.

Girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena ve girişimciler için özel olarak tasarladığımız 'fuar alanı' Startup Lounge, aynı geçen sene olduğu gibi Webrazzi Summit 2016'nın da 2 önemli parçası olacak.

Webrazzi Summit'in 2 bine yakın katılımcısından geri bildirim toplamak isteyen, sektörün lider isimleriyle iş birliklerine imza atmaya hazırlanan, yatırımcı görüşmeleri için bekleyen ya da satış yapmak isteyen girişimciler için biçilmiş kaftan olan Startup Lounge paketi hakkındaki detayları madde madde aktarmak gerekirse;

  1. Startup Lounge paketi 2 kişi (kurucu ortak ya da girişim çalışanları) için Webrazzi Summit 2016 davetiyesini ve 1 metre genişliğinde demo masasını (üzerinde girişimin logosu ve açıklamasıyla beraber) kapsar.
  2. Girişimciler, Startup Lounge alanında yer alarak potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalar.
  3. Girişimciler, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen 2 bine yakın Webrazzi Summit 2016 katılımcısıyla tanışma ve bu değerli kişilerden geri bildirim alabilme şansı elde eder.
  4. Girişimciler; Webrazzi Summit 2016'nın medya sponsorları (şu an için Arabnet, Bloomberg Businessweek, Campaign Türkiye, Fintechtime, Harvard Business Review, Stuff ve Wamda) başta olmak üzere konferansa katılacak basın mensuplarıyla da iletişim kurabilme imkanı yakalar.

2015 yılındaki Startup Lounge katılımcılarından olan ZenMate'in demo masası

Startup Lounge paketini kredi kartına taksitle de (TL olarak) satın alabilirsiniz

2015 yılında Startup Lounge'a katılan 50 girişimi, bu girişimlere ait sunumları ve diğer tüm detayları summit.webrazzi.com altında bulabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüz içinse bize [email protected] e-posta adresi üzerinde ulaşabilmeniz mümkün.

Startup Lounge paketinin bedeli ise geçen sene olduğu gibi 1000 Euro. Webrazzi Summit 2016'ya katılımın erken kayıt indirimiyle beraber 1 kişi için 999 TL + KDV (350 Euro) olduğunu düşünecek olursak; içerisinde 2 tane davetiye ve bir demo masası bulunduran Startup Lounge paketinin girişimciler için oldukça avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu arada Startup Lounge paketini dilerseniz Webrazzi Store üzerinden kredi kartına taksitle de satın alabilirsiniz. Startup Lounge'un bir parçası olmak istiyorsanız, sınırlı sayıda yerimiz olduğu için, elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ediyoruz.

startup-lounge-duyuru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.