Freelance çalışanlar için online fatura servisi Zervant 4 milyon euro yatırım aldı

Freelance çalışanlar için online fatura servisi Zervant 4 milyon euro yatırım aldı

Avrupa'nın önde gelen online faturalama servislerinden Zervant 4 milyon euro yatırım aldığını duyurdu. Spotify ve Klarna gibi girişimlere yatırım yapan Northzone and Conor Venture Partners liderliğindeki yatırım turuyla Zervant'ın Avrupa'da yeni ülkelere açılması planlanıyor.

2010 yılında Finlandiya'da kurulan Zervant'ın online fatura servisi freelance çalışanları ve KOBİ'leri hedefliyor. Bugün İngilizce, Fransızca, Almanca, Flemenkçe, İsveççe ve Fince dillerinde sunduğu servisin 160 ülkede 100 bin kullanıcıya ulaştığını söylüyor Zervant. Kurucu ortağı ve CEO'su Mattias Hansson, yatırım turuyla birlikte yeni ürünler ekleyerek büyümelerini hızlandıracaklarını ve yeni ülkelere açılacaklarını belirtiyor. Girişimin hedefi gelirlerini bu yıl yüzde 200 oranında arttırmak.

Zervant, online fatura servisiyle birlikte, muhasebeyle paylaşılacak şekilde harcama ve gelir izleme, mobil uygulamalar aracılığıyla freelance çalışanlar için çalışma saatlerinin takibi ve bunların faturaya dönüştürülmesi gibi hizmetler sunuyor. Zervant fatura finansı adını verdiği girişimcilerin daha hızlı ödeme almasını sağlayacak bir servis üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.