Türk Hava Yolları'nin web sitesi yenileniyor

Türk Hava Yolları'nin web sitesi yenileniyor

Türkiye'nin milli hava yolu şirketi Türk Hava Yolları, web sitesini modern bir tasarımla yeniliyor. Bugün farkettiğimiz yenilik TurkishAirlines.com oldukça basit bir tasarıma geçiş yapıyor.

Aşağıda ekran görüntülerini paylaştığımız TurkishAirlines.com'un yeni tasarımını Türkiye'den (VPN'siz) ziyaret ettiğinizde görmeniz mümkün değil. Ancak ABD'den (veya VPN ile herhangi bir yerden) ziyaret ettiğinizde TurkishAirlines.com'un yeni tasarımını görmeniz mümkün.

Eski tasarımla kıyasladığında oldukça sade bir tasarıma geçiş yapan THY, açılış ekranına sadece uçuş arama, rezervasyon ve uçuş durumu sorgulama aracını eklemiş. Tek sayfa şablonunu kullanıldığı sitede aşağıya indiğinizde promosyonlar ve farklı bilgi ekranları karşınıza çıkıyor.  THY, üst bölümü de oldukça sadeleştirmiş ve hemen her şeyi 3 ana sekme altında toplamış.

Eğer ABD üzerinden siteye bağlanırsanız yeni tasarımı canlı olarak görebilirsiniz ama biz aşağıda farklı ekran görüntülerini paylaşıyor. Keza mevcut sitenin anasayfasını da görebilirsiniz. Yeni tasarımın ne zaman Thy.com.tr'de kullanılacağını ise önümüzdeki haftaları bekleyip göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.