SadeceHosting logo ve ünvanıyla beraber Equinix oldu

SadeceHosting logo ve ünvanıyla beraber Equinix oldu

2013 yılında TelecityGroup tarafından satın alınan SadeceHosting artık tamamen bu şirketin bünyesine geçti ve ticari ünvanıyla logosunu değiştirdi.

Az önce müşterilerine bir e-posta gönderen ve Equinix (TelecityGroup'un çatı şirketi) bünyesinde faaliyetlerine devam edeceğini duyuran SadeceHosting, yaptığı açıklamada Equinix'in 5 kıtada 145 veri merkezine sahip olduğunu söylüyor.

Türkiye'de bundan böyle 'Equinix Turkey İnternet Hizmetleri A.Ş.' ticari ünvanıyla yoluna devam edecek olan şirket, dikkat ederseniz sosyal medya hesaplarındaki görseller ve sadecehosting.com'daki logosunda da değişikliğe gitmiş.

Söz konusu açıklamanın şirketin operasyon ya da yönetimde herhangi bir anlamı olmadığını, yalnızca SadeceHosting'in ticari ünvan ve logosunun değiştiğini söyleyebiliriz. SadeceHosting'in isim olarak kaybolup kaybolmayacağını, yani Equinix olup olmayacağını, kuşkusuz zaman gösterecek. Ancak şu an için ticari ünvanlarının değiştiğini ve logoya da 'Now part of Equinix' ibaresinin eklendiğini görüyoruz.

SadeceHosting kurucusu Selçuk Saraç'ın şirketten ayrılmasının ardından TelecityGroup'un Türkiye operasyonunun başına hatırlarsanız Mehmethan Şişik geçmişti. Kendisinin söz konusu açıklama sonrasında da Ülke Müdürü olarak görevine devam ettiğini ekleyelim.

SadeceHosting'in kısa bir süre önce müşterilerine iletmiş olduğu e-postanın içeriği şu şekilde;

Değerli Müşterimiz,

5 kıtada 145 veri merkezine sahip ve alanında dünya lideri olan EQUINIX Inc.'in bir parçası olduğumuzu sizlere bildirmekten mutluluk duyarız.

Arkamıza aldığımız bu büyük güç ile birlikte biz de büyüdük.

Siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için artık çok daha fazla kaynağımız var.

Bu yeniliğin bir parçası olarak ünvanımızın ve logomuzun değişimine dair ekli bilgilendirmeyi mutlaka okumanızı ve kayıtlarınızda gerekli düzenlemeleri yapmanızı önemle rica ederiz.

Şimdiden bayramınızı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

sadecehosting-gorsel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.