Teknoloji festivali Tech Open Air dikkat çekici isimlerden yatırım aldı

Teknoloji festivali Tech Open Air dikkat çekici isimlerden yatırım aldı

2012 yılında düzenlenmeye başlanan teknoloji festivali Tech Open Air, kurucusu Niko Woischnik tarafından yapılan açıklamaya göre yatırım aldı. Açıklamada yatırım miktarına yer verilmezken yatırım turuna farklı disiplinlerden değerli isimlerin dahil olduğu görülüyor.

Berlin'de düzenlenen festivalin söz konusu yatırım turunda örneğin The Collective ve Factory or The Family gibi komüniteler, Native Instruments benzeri müzik şirketleri ve bunlara ek olarak SoundCloud, 6Wunderkinder ve Delivery Hero gibi girişimlerin kurucu ortakları yer almışlar.

Aynı Webrazzi Summit gibi Startup Sesame oluşumunun da bir parçası olan TOA; teknoloji, müzik, sanat ve bilim konularını bir potada eriten, üç gün süren bir etkinlik. 2012 yılında faaliyete geçen şirket, 2013'te 2 bin katılımcıyı ağırlarken bu sene 6 binin üzerine çıkmayı hedefliyor.

Kuruldukları günden itibaren bir 'platform' olmaya özen gösterdiklerini belirten Niko; yaptığı açıklamada gelecekte farklı ülkelerde de boy göstereceklerinin mesajını veriyor.

2016 yılı içinde 13-14-15 Temmuz'da Berlin'de düzenlenecek olan TOA hakkında detaylı bilgiyi toa.berlin'de bulabilirsiniz. Son olarak 100'ün üzerinde konuşmacı ağırlamaya hazırlanan etkinlikte internet girişimleri için ayrı bir bölüm olduğunu da hatırlatalım: TOA Startup Alley.

Webrazzi olarak geçtiğimiz senelerde medya sponsoru da olduğumuz etkinlik hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

TOA ekibi
Bu sene 7 bin 500 civarında katılımcıya ev sahipliği yapacak olan TOA ekibi
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.