Mobeat: An bazlı duygusal hedeflemeyle mobil etkileşimleri artıracak

Mobeat: An bazlı duygusal hedeflemeyle mobil etkileşimleri artıracak

Mobil16'daki iki girişim sunumundan ilkinde Volkan Taban, Mobeat'i tanıttı. Mobeat, tüketici-marka etkileşimine odaklanan yeni nesil bir mobil etkileşim altyapısı sunuyor.

Onur Karcı, Burak Yılmaz ve Volkan Taban tarafından kurulan Mobeat, mobilde an bazlı duygusal hedefleme yaparak doğru zamanda doğru etkileşimleri yakalamak isteyen bir girişim. Yani doğru bir profilleme yaparak hem markalar hem de kullanıcılar için doğru teklifler sunuyor.

Örnek vermek gerekirse Mobeat, 5 kilometrelik bir koşuyu tamamlayan birine mobil cihazı üzerinden enerji içeceği öneresinde bulunabiliyor. Dolayısıyla gerçekten ana dokunan ve çekici teklifler gerçekleştirebiliyor. Volkan Taban, geliştiricilerin Mobeat'i kendi uygulamalarına kolayca entegre edebileceklerini ve Haziran itibarıyla hizmet vermeye başlayacaklarını söylüyor.

Volkan Taban, Mobeat, Mobil16, Arda Kutsal, Onur Karci, Burak Yilmaz

Sunumda öğrendiğimiz bir diğer detay ise Webrazzi'nin kurucusu Arda Kutsal'ın Mobeat'a yatırımcı olarak katılması oldu. Yatırım hakkında bir detay paylaşılmadı ama Arda Kutsal, Türkiye'den yurtdışına açılacak başarılı girişimler getirebileceğimizi hatırlattı.

Mobeat hakkında detaylar için mobeat.co adresindeki forma e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.