Bolbol taze gıdalar için aynı gün teslimat hizmeti sunmaya başladı

Bolbol taze gıdalar için aynı gün teslimat hizmeti sunmaya başladı

Emre Aydın'ın bir yemek dağıtım servisi olarak başlayan girişimi Bolbol, gıda teslimat odaklı dönüşümüne bu kez Instacart benzeri bir özellikle devam ediyor. İstanbul için taze gıdaların aynı gün teslimatına başladığını duyuran Bolbol, organik ve doğal vurgusunu öne çıkarıyor.

Farklı özellikler deneyerek dönüşüme devam eden ve bu yolla oturmuş bir servis haline geleceğini tahmin ettiğimiz Bolbol.com son olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Bolbol Market'i açarak süpermarket ürünlerinin teslimatına başlamıştı. Geçen sürede market alışverişini doğal ürünlerle değiştiren Bolbol'da artık Doğal Market bölümü yer alıyor. Başta sebze meyve ve süt ürünleri olmak üzere Doğal Market'te organik bakliyattan zeytinyağına, meyve sularından bebek gıdalarına geniş yelpazede ürün tedarik edilebiliyor.

bolbol market2

Bolbol'un market ürünlerinden doğal ürünlere geçişi, kar marjlarının düşük olduğu teslimat servisinin görece daha yüksek karla çalışmasını sağlayabilecek bir değişiklik. Taze gıdalar için teslimat ya da online doğal market ise şu günlerde akla ilk olarak ani kapanışıyla gündeme oturan Tazedirekt'i getiriyor. En iddialı girişimlerden birinin çekilmesi Bolbol'u bu alanı denemek için biraz daha cesaretlendirmiş olabilir.

Bolbol.com'da doğal market ürünler dışında bugün İstanbul'un belirli bölgelerinden yemek siparişi verilebiliyor. Postmates benzeri servis, dağıtım servisi olmayan restoran ve cafe'lerden de sipariş vermeyi mümkün hale getiriyor. Bununla birlikte Çiçeksepeti siparişleri de yine doğrudan Bolbol üzerinden verilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.