Nazım Salur, Getir'in hikayesini Webrazzi E-ticaret 2016'da anlatacak!

9 Mart Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi E-ticaret'16 konferansının konuşmacıları kesinleşmeye devam ediyor. Bugün sizlerle paylaşacağımız isim BiTaksi ve Getir'in kurucusu Nazım Salur.
Nazım Salur, Getir'in hikayesini Webrazzi E-ticaret 2016'da anlatacak!

Getir_Kurucusu_NazimSalur9 Mart Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi E-ticaret'16 konferansının konuşmacıları kesinleşmeye devam ediyor.

Bugün sizlerle paylaşacağımız isim BiTaksi ve Getir'in kurucusu Nazım Salur. BiTaksi ile son iki yıla damga vuran Nazım Salur, Getir ile başarısını nasıl tekrarladığını Webrazzi E-ticaret'16'da paylaşacak.

Kısa sürede hayatımıza giren getir, hızlı bir pazarlama kampanyasıyla geniş kitlelere yayıldı ve şu anda İstanbul'da geniş bir dağıtım ağına ulaşarak kullanıcılara hizmet sunuyor.

Türkiye e-ticaret pazarının önemli isimlerinin katılacağı Webrazzi E-Ticaret’16‘e dilerseniz hemen şimdi (erken kayıt indirimiyle beraber) kayıt olabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret’16 ile beraber Webrazzi’nin 2016’te düzenleyeceği tüm etkinliklere katılım hakkı sunan Webrazzi VIP Pass‘i de incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Webrazzi E-Ticaret’16’in ilk tur konuşmacılarını açıklıyoruz

Detaylı tam programını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız Webrazzi E-ticaret’16 konferansımızda yer alacak yeni konuşmacılar şu şekilde;

Cemal Hamitoğulları - PaytrekHakan Orhun - ETİD Mustafa Dalcı - Userspots Nazım Salur - Getir Serkan Yazıcıoğlu - BKM Yu-Shik Kim - N11.com

 

 

Webrazzi E-ticaret'16 Sponsorları

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Sponsor olmak ister misiniz?

Webrazzi E-Ticaret’16 ya da diğer konferanslarımıza sponsor olmak için bizimle[email protected] e-posta adresi üzerinden ya da sponsorluk formumuz vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret'16'ya hemen şimdi kaydolabilirsiniz

Webrazzi E-Ticaret’16 için hemen aşağıdan kaydınızı yapabiliriniz. Konferans programı kısa süre içerisinde açıklanacaktır. Herhangi bir soru ya da görüşünüz içinse bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.