Fizy'nin kurucusundan yeni bir donanım girişimi: Quiky

Fizy'nin kurucusundan yeni bir donanım girişimi: Quiky

Çoğumuzun Fizy'nin kurucusu olarak tanıdığı Ercan Yarış, şimdilerde kurucu ortağı olduğu Quiky adlı donanım girişimiyle meşgul. Kablosuz çağrı sistemleri çözümü olan Quiky, müşteri-personel iletişimine yeni bir boyut katmak istiyor.

Ercan Yarış ve Gizem Selimoğlu tarafından kurulan Quiky, özetle mekan içi iletişimi kablosuz cihazlara indirgeyen bir çözüm. Mekan içi iletişimi seslenme veya işaret dilinden çıkarıp kablosuz bir akıcılığa taşıyor. Böylece iletişim kopukluğundan kaynaklı sorunları ortadan kaldırmak istiyor.

Geliştirilen 4 farklı bileşene sahip Quiky, sadece müşteri-personel arası iletişim değil, servis, bar, mutfak, kasa gibi tüm iç birimler arasındaki iletişimi de organize edebiliyor. Müşteri tarafında servis kalitesin, iş yeri tarafındaysa personel verimliliğini artırmayı vaadediyor.

Quiky

Özellikle restoranların ilgisini çekecek Quiky, Ercan Yarış'tan aldığımız bilgilere göre 49 dolardan başlayan fiyatlarla kurulabiliyor. Alan genişliği ve personel sayısı gibi kriterlere göre bu fiyat 200 dolara kadar çıkabiliyor. Şimdilik masaüstü uygulamalarla tüm işleyişi takip edilebilen Quiky'nin önümüzdeki mobil uygulamalara geçiş yapacağını tahmin ediyorum.

Quiky hakkında detaylı bilgi için Quiky.co'yu ziyaret edebilirsiniz. Böyle bir çözüme ihtiyaç duyup duymadığınızı da yorum kısmında  paylaşmanızı bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.