4 inçlik iPhone SE'den önce kılıfı satışa çıktı

4 inçlik iPhone SE'den önce kılıfı satışa çıktı

Geçtiğimiz yıl, Apple'ın küçük ekranlı ve uygun fiyatlı yeni bir iPhone telefon üzerinde çalıştığı konuşulmuştu. Apple'ın büyük ekranlı seçeneğin yanında, küçük sevenler için hazırladığı yeni modeli olan 4 inçlik iPhone SE'nin ve yeni bir iPad Air modelinin Mart'ta tanıtımının yapılarak hızlıca satışa sunulması bekleniyor. Her ne kadar varlığı Apple tarafından resmen teyit edilmese de; adı yaygın biçimde iPhone SE olarak telafuz edilen fakat yeni bazı kaynaklarda "iPhone 6C" olarak adlandırılan yeni telefonun kendisinden önce kılıfları ortaya çıktı.

iPhone-5SE-2

Geçtiğimiz dönemlerde de farklı telefonların aksesuarları, kendilerinden önce piyasada olmuştu. Son olarak Apple'ın merakla beklenen iPhone SE modeli için üretilen kılıflar internette boy göstermeye başladı. İngiliz alışveriş sitesi Mobilefun'da listelenen 4 inçlik iPhone kılıfları, "iPhone 6C" model adını taşıyor. iPhone 6 tasarımına epeyce benzeyeceği öngörülen telefonun ülkemizde 2000 TL civarı bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Beklenen teknik özellikler

Apple'ın gelişmekte olan pazarlar için planladığı küçük ekranlı ve uygun fiyatlı telefonu hakkında sürekli yeni bilgiler geliyor. iPhone SE'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraflar son olarak sızdırıldı. iPhone SE'de A8 çip/M8 çip kombinasyonu yerine, A9 ve M9 işlemci kombinasyonu olması bekleniyor. 16 veya 64GB kapasiteli iki seçenek halinde sunulacağı bilgisi verilen iPhone SE'nin 8 megapiksel arka kamera, parmak izi okuyucu, 1 GB RAM ve 1640 mAh kapasiteli bir pile sahip olması kuvvetle muhtemel.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.