SesliDavetiyeler.com, basılı davetiyelerin itibarını geri kazandırmak istiyor

SesliDavetiyeler.com, basılı davetiyelerin itibarını geri kazandırmak istiyor

Basılı davetiyeler popülerliğini kaybederken SesliDavetiyeler.com bu durumu tersine çevirmek istiyor. Ankara'da kurulan girişim, her türden davetiye, hediye ve çiçek kartı üzerine uyguladığı kare (qr) kodlarla işe interaktif bir boyut katıyor.

Gülşah Özdiker, Nadi Gökalp ve Gökçen Güler tarafından Sesli Davetiyeler, kişisel mesajınızı veya düğün salonunun konumunu bir kare kod bağlantısına çevirerek dilediğiniz davetiye veya mesaj kartı üzerine basıyor. Hediyenizi veya davetiyenizi alan kişi de bu kare kodu akıllı telefonu veya tabletiyle okutarak daha kişisel bir mesajla karşılaşıyor.

Faydalı model tescilli

Şu anda Ankara'da 20 adet düğün davetiyecisi ile anlaşma yaptıklarını söyleyen Seslidavetiyeler ekibi, basit ama farklı bir fikri icra etmekle kalmamış, bunun için bir de faydalı model tescili almış. Aşağıda da görebileceğiniz gibi söz konusu tescil yılbaşı, doğum günü, açılış, düğün ve benzeri etkinlik ve törenlerin duyurulması için kullanılan duyuruların tamamını kapsıyor.

davetiye faydali model

Girişimcilerimiz ek olarak çiçek mesaj kartı ve hediye mesaj kartı için de patent başvurusu da yapmış ve bu sayede Seslidavetiyeler.com'u ülke genelinde bilinen bir marka haline getirmeyi hedefliyor. sonucu elektronik cihazlarının ekranlarından görsel (fotoğraf, video) veya işitsel (ses) sunumu izlemektedirler.

Gerçekten basit ama anlamlı bir iş yapan Seslidavetiyeler.com'un bir benzerini yapan var mıydı bilmiyorum ancak bu iş popülerleştikçe uygulayıcılarının da artacağını tahmin etmek zor değil. Tabi bu durumda faydalı model tescilinin kilit rol oynayacağını da belirtmek gerek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.