Etkinlikşehri, etkinlik yönetimi ve biletleme için sosyal bir platform sunuyor

Etkinlikşehri, etkinlik yönetimi ve biletleme için sosyal bir platform sunuyor

Etkinlik ve biletleme alanına yaklaşık iki ay önce hızlı bir giriş yapan Etkinlikşehri, bu alanda Türkiye'nin en gelişmiş platformunu sunma iddiasıyla kurulmuş. Aylık 60 bin ziyaretçiye ulaştığını söyleyen Etkinlikşehri üzerinden günde ortalama 25 bilet satışı gerçekleşiyor.

Etkinlikşehri, daha önce ünlülerin seçtiği ürünlerin satışını gerçekleştiren e-ticaret sitesi Jetrend.com'u kuran Alparslan Kapani'nin girişimi. Jetrend.com ile bir e-ticaret girişimini sosyal ağlardan esinlenerek kurgulayan Kapani, bu kez Eventbrite ve benzeri etkinlik platformlarına sosyal bir alternatif sunmayı deniyor. Yaklaşık iki yıl süren bir çalışmanın ürünü olan Etkinlikşehri üzerinden ücretsiz ya da ücretli etkinlikler oluşturup, bilet satabiliyor; platformu etkinlik takip etmek için kullanabiliyorsunuz. Etkinlikşehri satışlardan yüzde 4 hizmet bedeli ve yüzde 3 sanal POS komisyonu alıyor.

etkinliksehri2

Etkinlikşehri, etkinlik yapımcılarına, kendi etkinliklerinin düzenlenmesinden, dijital pazarlama ve CRM yönetimine kadar kapsamlı bir hizmet sunuyor. Kullanıcıları yönetim platformuyla bin 500 kişiye kadar Etkinlikşehri'nin hazır şablonlarından birini seçerek daha önceden etkinliklerine katılanlara ve bunların bağlantılarına e-posta gönderebiliyor. Organizatörler katılımcılara özel mesaj gönderebilme, sosyal medya entegrasyonu, catering, ses, ışık vb. firmalara RFP ile teklif gönderimi, dijital bilet basımı, reyting sistemi ve reklam hizmeti gibi birçok özellikten faydalanabiliyorlar. Etkinlikşehri, bugün Beşiktaş Kültür Merkezi(BKM), Salt Beyoğlu, Tamirane, UniqIstanbul, Xrem-Aventures, Duru Tiyatro ve BoSahne gibi tanınmış organizatörlerle çalıştığını söylüyor.

Etkinlikşehri'nin sosyal ağa benzer kurgusu kullanıcıların profil oluşturmasına, takip etme yoluyla diğer kullanıcılarla bağlantılanmasına izin veriyor. Zaman tüneli ve bildirim mekanizmasıyla birlikte etkinlikleri beğenmek ve gönderiler üzerine yorum yapmak mümkün. Bu etkinlik organizatörlerinin takipçileriyle etkileşimi için de kullanışlı bir araç.

Kişiselleştirilmiş sayfalar Etkinlikşehri'nin etkinlik öneri motorunu besliyor. Kullanıcıların aktivitelerini izleyen platform, her bir kullanıcı için ayrı etkinlikler önerme iddiasında.

Etkinlikşehri, tüm bu detaylı özellikleri sayesinde yakın zamanda Türkiye'ye giren KweekWeek, TixBoxEventbrite, Amiando ve TicketForEvent.com gibi rakiplerinden ayrıştığını düşünüyor. Etkinlikşehri önümüzdeki bi ay içinde iOS uygulamasını yayınlamayı planlıyor.

İncelemek isterseniz Etkinlikşehri için bağlantıyı izleyebiliirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.