SPONSORLU

Performans Pazarlaması Günü 2015 için geri sayım başladı!

Performans Pazarlaması Günü 2015 için geri sayım başladı!

Türkiye'de performansa dayalı internet reklamcılığı için büyük gün yaklaşıyor. Performans Pazarlaması Günü 2015, sektörün ileri gelenlerinin dahil olduğu 200'den fazla konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.

Kapılarını bu yıl da sadece özel davetlilere açacak olan PMD 2015 etkinliği, 4 Kasım'da Barbaros Point Hotel’de düzenlenecek. Performansa dayalı reklamcılığın önde gelen firmalarından Digitouch ve GelirOrtakları bünyesinde düzenlenen tek günlük etkinlik, bir kez daha pazar dinamiklerine yön vermeyi hedefliyor.

Webrazzi üzerinden canlı olarak yayınlanacak etkinlik, 2014 yılında da sektörün önemli paydaşlarını bir araya getirmiş ve ağırlıklı olarak e-ticaret, gelir ortaklığı (affiliate) pazarlamasının geçmişten günümüze değişimi ve yapılması gerekenler, yeniden pazarlama (retargeting) gibi önemli konulara değinmişti.

PMD 2015'in odak noktasında ise satış kampanyalarına ek olarak lead generation ve mobil user acquisiton ve retention var. Katılımcılar, performansa yönelik reklam yöntemlerini, online müşteri kazanma stratejilerini ve yayıncıların tecrübelerini dinleme şansı elde edecek.

PMD 2014'ü kaçırdıysanız etkinlikte paylaşılan bilgiler için şu adrese, katılım davetiyesi ve kayıt için performancemarketingday.com adresine göz atabilirsiniz.

performans-pazarlamasi-gunu

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.