Dünyanın en büyük alan adı şirketi GoDaddy'den Stefano Maruzzi de Webrazzi Summit’te

Dünyanın en büyük alan adı şirketi GoDaddy'den Stefano Maruzzi de Webrazzi Summit’te

Bu sene 21-22 Ekim tarihlerinde Wyndham Grand Levent’te düzenlenecek olan Webrazzi Summit 2015’in öne çıkan konuşmacılarından birisi de Stefano Maruzzi. GoDaddy’de Avrupa, Orta Doğu, Afrika bölgelerinden sorumlu olarak çalışan Maruzzi, geçmişte de IBM, Microsoft ve Google gibi şirketlerde çalışmış.

Kurumsal tecrübesinin yanısıra Eleventz isminde bir girişimde de kurucu ortak olarak yer alan Stefano Maruzzi’yi hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda sizlerle tanıştırmıştık. Bu kısa röportajda ülkemizdeki alan adı pazarının önemi üzerinde duran Stefano Maruzzi’nin kuşkusuz hem lokal hem de global olarak bu büyük pazarla ilgili söyleyecek çok şeyi var.

Ayrıca 4.5 milyar dolar değerlemeyle halka açılan GoDaddy’de Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri için çalışan Maruzzi; şirketin vizyonu ve başarıları hakkında da önemli bir bilgi birikimine sahip.

Kurumsal hayatı ve girişimcilik denemeleri haricinde Maruzzi kitap da yazmış

Profesyonel kariyerinin yanı sıra dijital dünyaya dair kitaplar da yazan Maruzzi, İtalyanca olarak yayınlanan son kitabı olan ‘The End of the Era of Common Sense’ için ’25 yıllık tecrübemle beraber yaşadığımız dünyanın inovasyondan nasıl etkilendiğini anlattım.’ diyor.

Webrazzi Summit 2015 katılımcıları Stefano Maruzzi’yi canlı canlı dinleyebilir, 2 gün boyunca etkinlik alanında kendisiyle tanışma ve sohbet etme şansı yakalayabilirler. Stefano Maruzzi’yi Twitter’da ise @smaruzzi’den takip edebilirsiniz.

stefano-maruzzi
Stefano Maruzzi - GoDaddy

Webrazzi Summit 2015’in biletleri tükendi, ek bilet satışından haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın

Katılımcılarına “internet sektörünün kalbinin attığı yerdeyim” dedirten Webrazzi Summit 2015’in indirimli biletleri tükendi.

Beklediğimizin de üzerinde ilgi gören Webrazzi Summit 2015 biletleri için ilerleyen dönemde sadece ‘bekleme listemizde’ yer alan okuyucularımıza küçük de olsa bir kontenjanla ek satın alma imkanı tanıyacağız, bu satış döneminden haberdar olmak için summit.webrazzi.com‘a e-posta adresinizi bırakabilir, ‘bekleme listemize’ dahil olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.