Angry Birds 2, Türkçe dil desteğiyle yayında!

Angry Birds 2, Türkçe dil desteğiyle yayında!

Bu ayın ortasında yayınlanacağını duyurduğumuz Angry Birds 2, nihayet Google Play ve App Store'a giriş yaptı. Finlandiyalı Rovio'nun fenomen haline gelen oyunu Angry Birds'ün yeni oyunu ilk günden Türkçe dil desteği de sunuyor.

Kuşları fırlatarak domuzları patlatma görevini üstlendiğiniz Angry Bids oyunu Transformers, Stella, Star Wars gibi tematik sürümlerle (toplamda 14) karşımıza çıkmıştı ancak Angry Birds 2, klasik Angry Birds'ün devamı niteliğinde.

Angry Birds'ü bilenlerin kolayca kavrayabileceği oyunda hedefiniz yine domuzları patlatmak. Tabi yeni yetenekler ve animasyonlar oyuna farklı bir hava katıyor. Atış yapacağınız kuşu seçebiliyorsunuz. Çift aşamalı engelleri aşmanız gerekiyor ve 'imhametre' ile domuzları ve engelleri parçalama başarınızı görebiliyorsunuz.

Başarılı şekilde yolunuza devam ederken Rovio, bu oyunda daha fazla sosyal etkileşim kurmanızı da bekliyor. Türkçe çevirilerin yapılmış olması da oyuna ayrı bir renk katıyor. Oyun ücretsiz ama elbette oyun içi satın alma öğeleri içeriyor.

İlk kez 2009’da yayınlanan Angry Birds, şimdiye dek 2 milyardan fazla indirilmişti. Angry Birds 2'nin nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu. Zira son dönemde mobil oyun dünyasında Supercell‘in milyar dolarlık gelirleri daha fazla gündemi meşgul ediyor.

Google Play ve App Store üzerinden Angry Birds 2'yi indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.