Google mobil uygulama geliştirme platformu Pixate'i satın aldı

Google mobil uygulama geliştirme platformu Pixate'i satın aldı

Google, mobil uygulama prototipleri geliştirme aracı Pixate'i satın aldığını resmi olarak duyurdu. Satın alma hem Google tarafından hem de Pixate tarafından resmi olarak kaleme alınarak kamuoyuyla paylaşıldı

Temmuz 2013'de 3.8 milyon dolar yatırım alan Pixate, satın almayla birlikte Google'ın tasarım ekibine katılmış olacak. Pixate CEO!su Paul Colton, Pixate'in blogu üstünden yaptığı açıklamada, ufak ekiplerinin büyük fikirlere sahip olduğunu söyledi ve Google bünyesine katılmaktan dolayı mutluluklarını ifade etti.

Satın almayla birlikte, Pixate Studio uygulaması da ücretsiz olarak sunulmaya başlandı ve yine Pixate'in bulut servislerinde de indirime gidildi. Bunun yanı sıra, Pixate'in yeni özellikleri de Google tarafından duyuruldu. Google, Pixate'in isim olarak bağımsız ve ayrı bir ürün olarak çalışmaya devam edeceğini de açıkladı.

iOS ve Android platformları için uygulama geliştiren herkese, bireysel ya da büyük şirket olsun hizmet veren ve hedef kitlesi de bu bağlamda oldukça geniş olan Pixate, bundan böyle Google bünyesinde ve muhtemelen Android platformuna daha odaklı olacak şekilde katma değer sağlamaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.