Bose SoundLink Mini II Türkiye'de ilk kez Webrazzi Store'da satışta!

Bose SoundLink Mini II Türkiye'de ilk kez Webrazzi Store'da satışta!

bose-soundlink-mini-2Dünyanın en kaliteli ses sistemleri markalarından Bose'un, yeni bluetooth hoparlörü Bose SoundLink Mini II Türkiye'de ilk kez Webrazzi Store'da satışta. Bir önceki versiyonuyla aynı fiyattan satışa sunulan Bose SoundLink II, 10 saate kadar müzik yayını yapabilme ve sesli bildirim özellikleriyle öne çıkıyor.

Çok özellikli düğmesiyle (Multifunction button) Apple kulaklıklarıyla benzer bir kontrol konforu sunan Yeni Bose SoundLink Mini II, 670 gram ağırlığı ve 18 cm uzunluğunda olduğundan oldukça kompakt tasarımlı ve kolay taşınabilir bir ürün. Yine Bose'un doğal ses ve derin bas kalitesini deneyimleyebileceğiniz SoundLink Mini II sayesinde dilerseniz Siri ile de sohbet edebilir ve sizin için müziğinizi yönetmesini isteyebilirsiniz:)

Speakerphone özelliğiyle telefonunuza gelen çağrıları da yanıtlayabildiğiniz SoundLink II, micro USB bağlantısıyla şarj ediliyor.

Türkiye'de ilk kez resmi olarak Webrazzi Store'da satışa çıkan sınırlı sayıda Bose SoundLink Mini II'ye 849 TL'den sahip olabilir ve Bose kalitesiyle müziğinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.