YOY Bilişim, Rezervasyon.com ile tatil ve otel rezervasyonu yapacak

YOY Bilişim, Rezervasyon.com ile tatil ve otel rezervasyonu yapacak

Sizlere 2014 sonunda Kiralikaraba.com'u 75 bin TL'ye satın alan ve jenerik alan adlarıyla yeni projelere imza atacağını paylaştığımız YOY Bilişim, Rezervasyon.com'un açılışını yaptı.

Rezervasyon.com her türlü rezarvasyona aracılık edebilecek bir alan adı ancak şimdilik sadece tatil ve otel rezervasyonuna odaklanıyor. Sitede 2200'e yakın kayıtlı otel yer alıyor ve bu sayı artmaya devam ediyor. Sene sonuna kadar yurt dışı otel/tur seçeneklerinin yanısıra uçak bileti rezervasyonunun da sisteme eklenmesi planlanıyor.

YOY Bilişim Turizm şirketinin kurucusu Yavuz Onur Yavuz, Türkiye'de 55 yıllık turizm tecrübesine sahip bir ailenin 3. kuşak üyesi olduğunu ve artık turizmin sadece teknoloji kısmına yönelmeye karar verdiklerini söylüyor. Rezervasyon.com'da bu vizyonun bir parçası olarak hayata geçirilmiş.

Rezervasyon.com Otel tatil rezervasyonu 2 Yavuz, ana hedeflerini 'Türkiye'de internetten otel rezervasyonunu kolaylaşmak ve şeffaf hareket eden yenilikçi bir seyahat acentası olmak' şeklinde açıklıyor. Hem tatil öncesi hem de tatili boyunca müşterilerinin yanında olmak istediklerini söylüyor.

Rezervasyon.com'da belli bir temaya göre otel seçmek, otelleri konum ve puana göre filtrelemek mümkün. Çağrı merkezi de oluşturan girişim şimdilik tatil önerileri gibi içerikler sunmuyor ama ilerleyen dönemde bu alandaki eksiğin kapatılacağını düşünebiliriz.

Rezervasyon.com Otel tatil rezervasyon

Her ne kadar tatil ve otel rezervasyonu konusunda bir çok tecrübeli girişim pazarda yer alsa da Rezervasyon.com'un marka kimliği adından söz ettirmeye yetiyor. Müşteri odaklı yaklaşımının ne kadar başarılı olacağını ise zaman gösterecek.

Yavuz Onur Yavuz, ucuzucakbileti.com,otobusbileti.com ve kiralikaraba.com projelerinin de ilerleyen dönemde hizmete açılacağını ekliyor ki bunların hepsinin tatil ve turizm anlamında birbirini destekleyeceğini söylemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.