Tinder'a Instagram entegrasyonu geldi

Tinder, son yayınladığı güncellemeyle Instagram uygulamasına tam entegrasyon sağlamaya başladığını duyurdu. Bundan böyle Tinder kullanıcıları, Instagram hesaplarını Tinder hesaplarına bağlayarak, Tinder üstünde Instagram fotoğraflarına da yer verebilecek.

Tinder'ın kullanım oranını artıracak bu özellik, Tinder'ın Instagram uygulaması aracılığıyla Facebook'la da iyi ilişkiler içinde olduğunu gösteriyor olabilir. Instagram API yoluyla Tinder üzerinde Instagram fotoğraflarının görünmesini ve Tinder kullanıcıları tarafından tercih edilebilirliğini artırmış olacak. Bununla birlikte Tinder kullanıcıları, Instagram hesapları gizli dahi olsa, verecekleri izinle Tinder uygulaması içinde profillerinin görüntülenmesine izin verebilir durumda olacak.

Bir süre önce ücretli abonelik modeline geçen Tinder, ilk deneysel reklamını da göstermeye başlamıştı. Bu tarz para kazandıran işlerle birlikte artık içeriğini de zenginleştirmeye başlamayı hedefleyen Tinder, Instagram iş birliğiyle önemli bir adım daha atmış oldu.

Hemen aşağıdan, Tinder'ın Instagram entegrasyonunu anlattığı bir videoyu izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.