Turkcell tepe yönetiminden üç isim daha ayrıldı

Turkcell tepe yönetiminden üç isim daha ayrıldı

Yakın zamanda Kaan Terzioğlu'nu yeni CEO olarak atayan Turkcell'de tepe yönetimindeki değişim rüzgarı devam ediyor. Şirket tarafından KAP'a yapılan bildirime göre şirketin tepe yönetiminden üç yeni isim daha ayrıldı.

Açıklamaya göre bu isimler Turkcell'de Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Selen Kocabaş, Regülasyon, Hukuk ve Operatörler Arası İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cem Seyfeli.

Turkcell tarafından yapılan açıklamanın tam metnini aşağıda görebilirsiniz:

Şirketimizde Kurumsal Pazarlama ve Satış Grubundan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Regülasyon, Hukuk ve Operatörlerarası İş Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Çataltepe ve Hukuktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cem Seyfeli 17 Nisan 2015 tarihinden geçerli olmak üzere görevlerinden ayrılma kararı almışlardır.

Bugüne kadar gösterdikleri katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Turkcell'de 2003 yılından bu yana görev yapan Selen Kocabaş, şirkette 2011 yılına kadar iş destek birimini yönetmişti. Turkcelle'e 2007 yılında katılan Tayfun Çataltepe o tarihten bu yana genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Tolga Cem Seyfeli ise 2011 yılından bu yana Turkcell’de kurum ve devlet İlişkileri direktörü rolünü üstleniyordu.

Turkcell, geçtiğimiz Nisan ayında yine görevden ayrılan üç genel müdür yardımcısıyla gündemimizdeydi. O dönemde organizasyon yapısında değişikliğe gittiğini açıklayan Turkcell'den bugün gelen haber, tepe yönetiminin henüz stabil yapıya kavuşmamış olduğunu gösteriyor.

Şirketten yakın zamanda ayrılan isimler arasında, Turkcell Teknoloji Genel Müdürü olarak görev yapan Semih İncedayı da bulunuyor. Turkcell'deki görevini Haziran 2007 tarihinden geçtiğimiz Mart ayına kadar sürdüren İncedayı, Mart ayında şirketten ayrılmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.