Müzik için Instagram uygulaması: OneSong

Müzik için Instagram uygulaması: OneSong

Instagram üzerinde dinlediği şarkının ekran görüntüsünü paylaşan çok sayıda arkadaşınız var öyle değil mi? İşte o arkadaşlarınız için yaratılan OneSong, en basit tanımıyla Instagram'ın müzik için olanı.

Spotify ile entegre olarak çalışan ve şu an için yalnızca iOS cihazlarda kullanılabilen OneSong, aynı anda tek bir şarkı paylaşmanıza izin veriyor.

Böylelikle hem kendi dinlediğiniz şarkıları paylaşabilmenize yarayan OneSong, aynı zamanda arkadaşlarınızın dinlediği ve paylaşmaya değer bulduğu şarkıları da takip edebilmenize yarıyor.

OneSong'u kullanmaya başlamadan önce uygulamaya Spotify hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında dinlediğiniz şarkıları paylaşabilmeniz, popüler şarkılara göz atabilmeniz ve Facebook üzerinden arkadaşlarınızı bulabilmeniz, müzik paylaşımlarını tekrar paylaşabilmeniz (repost) ve paylaşımları beğenip yorumlamanız mümkün. Bunun dışında eğer 'Spofity Premium' kullanıcısıysanız uygulamada ücretsiz ve kesintisiz olarak şarkıları dinleyebiliyorsunuz.

Spotify zorunluluğu ve insanları yeni bir platform kullanmaya itmesiyle yayılımı zor gözüken uygulama, buna rağmen gerçek bir ihtiyacı çözdüğü için uzun vadede hayatta kalıp kendi kitlesini yakalayabilir gibi duruyor. Uygulama hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.