İTÜ Girişimcilik Zirvesi 18-20 Mart'ta sektörün önde gelenleriyle girişimcileri buluşturuyor

İTÜ Girişimcilik Zirvesi 18-20 Mart'ta sektörün önde gelenleriyle girişimcileri buluşturuyor

Bu yıl "Bırak Tutkun Geleceğin Olsun!" sloganıyla 3 gün boyunca İTÜ Ayazağa Kampüsü ve İTÜ Maçka Yerleşkesi'nde düzenlenecek olan İTÜ Girişimcilik Zirvesi  sektörün önde gelen isimleriyle girişimcileri ve girişimci adaylarını buluşturacak.

Etkinliğin ilk ayağı 18 Mart'ta İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde eğitim ve workshop olarak iki aşamalı yapılacak. Fatih Canan ve Can Saraçoğlu tarafından katılımcılara girişimcilik ve inovasyon eğitimleri verilecek. Bu eğitimlerin ardından teknoloji startupları ile mobil UI/UX üzerine iki farklı workshop düzenlenecek. Katılımcılar bu iki workshop'tan istediğine katılabilecek. Ayrıca 18 Mart'ta programda İTÜ Teknokent gezisinin de yer aldığını belirtelim.

19 ve 20 Mart'ta iki gün boyunca İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi'nde Girişimcilik Zirvesi düzenlenecek. Sektörün önde gelen isimleri "Geleceğin Teknolojileri ve Girişimcilik", "Mühendisçe Girişimcilik", "Girişimcilere Verilen Destekler" ve daha birçok farklı başlık ve konu altında oturumlar,  paneller düzenlenecek. Konuşmacılar arasında Sina Afra, Burak Aydın, Hasan Yaşar, Emin Hitay, Levent Arslan gibi önde gelen isimler olduğunu belirtelim.

Katılımın kontejyan ile sınırlı olmasından dolayı İTÜ öğrencilerine ücretsiz olan etkinliğe diğer katılımcılar ise 15 TL ödeyerek katılabilecekler. Etkinliğin detaylı programına buradan ulaşabilir, online olarak bilet satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.