Twitter resmi WordPress eklentisini yayınladı

Twitter resmi WordPress eklentisini yayınladı

Uzun süredir beklenen, Twitter'ın resmi WordPress eklentisi sonunda yayınladı. Oldukça kısa sürede on binlerce indirilme rakamına ulaşan eklentiyi WordPress'in resmi sayfasında bulabilirsiniz.

Ücretsiz olarak yayınlanan eklenti kullanıcılarına Twitter ile ilgili çok sayıda özellik vadediyor. Örneğin sitenizin görünümüne uyumlu olarak dilediğiniz 'tweet'i embed edebilmeniz, otomatik olarak 'Twitter Cards' oluşturabilmeniz, Twitter Analytics'i WordPress üzerinden takip edebilmeniz, sitenize takipçilerinizin sizi takip etmesi ve yazılarınızı paylaşması için gerekli butonları eklemeyebilmeniz ve eğer Twitter üzerinde kampanya yürütüyorsanız sonuçlarına yine WordPress üzerinde göz atabilmeniz mümkün hale geliyor.

Eklentinin kaynak kodlarını da GitHub üzerinde paylaşan Twitter, bağımsız geliştiricileri eklentiye katkı sağlamaya davet ediyor. Ayrıca dilerseniz Twitter'ın WordPress ile alakalı dokümantasyonuna da göz atabilirsiniz.

Aslına bakarsanız eklentinin kullanıcılarına sunduğu çoğu özelliğe hali hazırdaki üçüncü parti eklentiler çözüm olmuştu. Ancak hem resmi eklentiyi kullanmanın daha akıl karı olması hem de resmi eklentinin reklam çözümleri üzerine olan bazı ek özellikleri WordPress sahiplerini eklentiyi kullanmaya itecektir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.