Türkiye'de Geziko ile hizmet veren Travelstart sosyal zeka şirketi Satisfly'ı satın aldı

Türkiye'de Geziko ile hizmet veren Travelstart sosyal zeka şirketi Satisfly'ı satın aldı

satisfly travel start seyahat turizm girisimi. 2Geziko.com markasıyla Türkiye pazarına adım atan Travelstart, Hong Kong merkezli sosyal zeka şirketi Satisfly.com’u satın aldığını açıkladı. Bedeli açıklamayan satın alma Travelstart için akıllı bir yatırım olarak tanımlanabilir.

İnternet tabanlı seyahat hizmetleri alanında Afrika'nın en önemli girişimlerinden biri olan Travelstart'ın satın aldığı Satisfly, aynı alanda sosyal medya odaklı ürünler geliştiren bir girişim. Yani çevrimiçi seyahat/turizm alanında sosyal medya verilerini anlamlı hale dönüştürerek verimlilik sağlıyor.satisfly travel start seyahat turizm girisimi

Kullanıcılara kişiselleştirilmiş teklifler sunulacak

2008 yılında Sergio Mello ve Edoardo Serra tarafından kurulan Satisfly, Travelstart web sitelerinde sosyal ağlar ile oturum açma gibi özellikler getirecek. Bu da Travelstart'ın daha fazla veri toplanmasını ve kullanıcılarını daha iyi tanımasını sağlayacak. Böylece kullanıcılarına kişiselleştirilmiş teklifler sunulabilecek.

Akıllı koltuk uygulaması

Sosyal verileri koltuk düzenlemesiyle eşleştirebilen Satisfly’ın "akıllı koltuk" uygulaması da Travelstart için bir avantaj sunacak. Kendi markasını koruyarak bağımsız bir yönetim hakkını da elinde tutacak olan girişim, Travelstart için mobil uygulamalar da geliştirecek.

İsveç'ten çıkan ve ilk olarak 2006 yılında Güney Afrika bölgesinde açılan Travelstart, şu anda Tanzanya, Namibya, Nijerya, Kenya ve Türkiye’de hizmet veriyor. Travelstart'ın bu satın almayla gerçekten akıllı bir yatırım yaptığını ve Ortadoğu açılımında oldukça fayda göreceğini söyleyebiliriz.

Travelstart CEO'su ve CTO'sunun daha önce müşterisi oldukları Satisfy hakkında neler düşündüğünü aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.