100 bin kullanıcı barajını aşan Panda yeni versiyonunu duyurdu

100 bin kullanıcı barajını aşan Panda yeni versiyonunu duyurdu

Sizlere ilk olarak ismi Geisha iken tanıttığımız Panda, geçtiğimiz günlerde yeni versiyonunu yayınladı ve aylık 100 bin kullanıcı barajını aştığını duyurdu.

Versiyon 4.0 ile birlikte çok sayıda yeniliği kullanıcılarına sunan Panda, 2014 Eylül'ünde bir haftasonu projesi olarak hayata geçmişti. Bugün geldiği noktadaysa uluslararası olarak ciddi bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başaran Panda için 'yazılımcılar, tasarımcılar ve online girişimciler tarafından en çok kullanılan haber alma kaynaklarından biri' diyebiliriz.

4.0 versiyonuyla birlikte 30'un üzerinde farklı kaynaktan (Hacker News, Designer News, TechCrunch, Product Hunt, The Next Web, AngelList, Behance gibi) içerik toplayabilen Panda, kullanıcılarına farklı 'layout'larda içerikleri görüntüleyebilme seçeneği sunuyor.

Bunun dışında yenilenen Panda'ya Facebook veya Twitter hesabınızla üye olabilmeniz, sonrasında dilediğiniz içerikleri daha sonra göz atmak adına kaydedebilmeniz de mümkün. Ayrıca Panda'da ilginizi çeken içeriği yeni bir tab açmadan, yine Panda içinde inceleyebiliyorsunuz ki bu özellik Panda'nın çıkış noktasıyla fazlasıyla örtüşüyor.

Özetle Panda, hem Chrome eklentisi vasıtasıyla Google Chrome'da açtığınız her bir yeni tab'da hem de web arayüzü üzerinden kullanabileceğiniz, 30'un üzerindeki farklı kaynaktan topladığı içerikleri kişiselleştirilebilir yapısıyla kullanıcılarına sunan bir haber toplayıcı/news aggregator uygulaması.

panda-4-ekran-goruntusu

Aylık olarak 100 binin üzerinde -yaklaşık 30 bini Chrome eklentisi üzerinden- tekil kullanıcıya ulaşan Panda, çoğunlukla yazılımcılar, tasarımcılar ve girişimciler tarafından kullanılıyor. Oldukça değerli bir kitleyi elinde bulunduran Panda, Andreessen Horowitz'in Product Hunt yatırımını da düşünecek olursak ilerleyen dönemde adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Tüm bu yeni özelliklerin dışında Panda'nın 4.0 versiyonunda kullandığı teknolojilere bakacak olursak; front-end tarafında AngularJS tercih eden Panda, back-end teknolojilerinden de Node.js, MongoDB, Redis ve Elasticsearch kullanıyor.

Son olarak Panda'nın 'vizyonunu paylaşabileceği; insanların ve arkadaşlarının hayatını kolaylaştırma ruhuna sahip full-time back-end ve front-end developer' arayışında olduğunu da eklemiş olalım. Başvurularınız için [email protected] adresine CV'nizi, Panda kullanıcı adınızı ve önyazınızı e-posta atabilirsiniz.

Panda'nın web arayüzüne usepanda.com adresinden ulaşabilir, ayrıca dilerseniz Chrome eklentisini de indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.