Dinamo Elektrik, dijital yaklaşımıyla elektrik aboneliğinde rakiplerinden farklılaşıyor

Dinamo Elektrik, dijital yaklaşımıyla elektrik aboneliğinde rakiplerinden farklılaşıyor

30 ülkede enerji sektöründe servis hizmetleri sunan Pro-Per'in yeni elektrik tedarik girişimi DinamoElektrik.com sunduğu internet odaklı hizmetiyle elektrik aboneliğine yeni bir yaklaşım kazandırıyor.

Ekim 2014 öncesi tarife rakamlarına göre aylık ortalama 133 TL tutarında fatura ödeyen tüketiciler serbest tüketici olarak elektrik tedarikçisini seçim hakkına sahip. Ancak EPDK, 1 Ocak 2015 itibariyle de serbest tüketici alt limitini "sıfıra" indirmeyi planlıyor ve 2015 itibariyle her elektrik tüketicisinin tedarikçisini seçmesinin yolu açılıyor ve Dinamo Elektrik bu büyük değişime güzel bir şekilde hazırlanıyor.

'Cebi çarpmayan elektrik' mottosunu kullanan Dinamo Elektrik, elektrik tüketim kavramını internet tabanlı bir arayüzde yeniden yorumluyor. Daha anlaşılır, şeffaf ve daha ekonomik hizmet sunarak farklılaşıyor. Başvurunuzu tamamen internet üzerinden alıyor ve değişim sürecini 4-8 hafta içinde tamamlıyor.

Abone kazanımında interneti ilk sıraya koyan Dinamo Elektrik, aşağıda bir örneğini görebileceğiniz gibi elektrik faturanızı veri odaklı bir yaklaşımla e-posta adresinize gönderiyor. Harcamalarınızı ve kazancınızı açıkça görebiliyor ve uygun koşullarda yeni bir tarifeye geçebiliyorsunuz.

Dinamo Elektrik Fatura - Elektrik Tedarikcisi

Site üzerindeki ekonomik elektrik hesaplama aracıyla Dinamo Elektrik'e geçerek 1 yılda ne kadar tasarruf edebileceğinizi görebiliyorsunuz. Örneğin şu anki serbest tüketici tanımına göre avantajlı tarifeyi seçen biri yaklaşık 100 TL tasarruf edebiliyor.

İndirimli elektrik kodu

Dinamo Elektrik dijital yaklaşımı o denli özümsemiş ki başvuru sırasında kullanabileceğiniz 'indirim kodu' da oluşturabiliyor. Webrazzi okuyucuları da bu özellikten ilk faydalananlardan oluyor.

Dinamo Elektrik tarifelerinden yüzde 8 indirimli 1 yıl taahhütlü aboneliği seçenler 'webrazzi' kodu ile yüzde 3 ek indirimden faydalanabiliyor. Böylece 1 yıllık elektrik tüketimi için normal tarifeye göre yüzde 11'lik bir avantaj sağlamış oluyor.

Şimdiye kadar farklı konularda çeşitli indirim kodları paylaştık ama açıkçası elektrik tüketiminizde size avantaj sağlayacağımız aklıma gelmemişti. :)

Son olarak Dinamo Elektrik'in bayilik başvurusu aldığını söyleyelim ve bundan sonra neler göreceğimizi birlikte izleyelim...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.