Türk Hava Yolları'nın yenilenen iOS ve Android uygulamaları 350 binden fazla indirildi

Türk Hava Yolları'nın yenilenen iOS ve Android uygulamaları 350 binden fazla indirildi

thy ios android uygulamaları turk hava yollari monitiseÜlkemizin ulusal havayolu şirketi Türk Hava Yolları, mobil platformlara en erken giriş yapan şirketlerden. Geçtiğimiz günlerde Android, iOS ve Windows Phone mobil uygulamalarını baştan aşağı yenileyen THY'nin ne kadar indirme sayısına ulaştığını öğrendik ve sizlerle paylaşmak istedik.

2009'dan bu yana THY'nin mobil uygulamalarını geliştiren Monitise (eski adıyla Pozitron) tarafından aldığımız bilgiye göre, yenilenen uygulamaların indirme sayıları iPhone tarafında 250 bini, Android tarafında ise 100 bini geçmiş.

Passbook’tan mobil biniş kartı oluşturma özelliğini kullanan ilk havayolu şirkerletinden biri olan THY'nin yenilenen mobil uygulamaları kullanıcılarına telefon rehberlerinde yer alan kişilere hızlı rezervasyon yapabilme ve bilet satın alma ve bilet satın alma imkanı veriyor.

Mobil uygulamalarıyla yarım milyon indirme barajına ilerleyen THY'nin yeni uygulamalara geçmeyen kullanıcılarını ve diğer platformlardaki uygulamalarını düşündüğümüzde bu baraja yakın sayılabilir. Diğer yandan birden fazla cihaza sahip kullanıcılar olduğunu da göz önüne alırsak hedefe biraz daha uzak olduğunu düşünebiliriz. Bu konuda daha net konuşmak içinse önümüzdeki aylarda yeni bilgiler edinmeyi ve sizlerle paylaşmayı bekliyoruz. ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.