Fly: iOS için basit bir video düzenleme aracı

Fly: iOS için basit bir video düzenleme aracı

Amatör ve profesyonel kullanıcılar için App Store'da fazlasıyla video düzenleme aracı var. Son dönemin dikkat çeken uygulamalarından Fly ise bu uygulamalar arasında kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Fly, bu özelliğiyle mobil cihazlardan video düzenlemeyi gerçekten hızlı ve eğlenceli hale getiriyor.

Ücretsiz olarak indirilen ve Türkçe dil seçeneği de bulunan uygulamanın temel video oluşturma ve düzenleme fonksiyonlarını ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Kameranızla çektiğiniz birden fazla videoyu tek ekrandan sadece birkaç hamleyle birleştirebiliyor ve basit ses düzenlemesi yapabiliyorsunuz.

Albümünüzdeki videoları aktarabildiğiniz gibi, uygulama içinde çektiğiniz videolardan yeni bir klip hazırlayabiliyorsunuz. Uygulama maksimum toplam beş dakika uzunluğunda, dört videoyla çalışmanıza izin veriyor. Videonuza farklı açılardan görüntüler eklemek isterseniz Multi-Cam özelliğiyle yine maksimum dört adet iPhone'la aynı anda çekim yapabiliyor ve görüntüleri ekleyebiliyorsunuz.

fly video

Çabucak bir klip yapmak için, uygulamayı açıyor, video ekle (+) seçeneğine dokunuyor ve yeni bir video çekiyorsunuz. Ardından ikinci ve dilerseniz üç ve dördüncü videolarınızı çekiyor veya arşivinizdeki videoları ekliyorsunuz. Ekranda kronolojik sırayla görünen videolardan ilki temel video olarak işlev görürken, diğerlerini tek dokunuşla cut'lar ekleyerek videoya montajlıyorsunuz. Hazırladığınız videoya Fly arşivinden müzik eklemek ücretli bir özellik (2,99 dolar) dilerseniz satın aldığınız müziği videoya ekleyebiliyorsunuz.

Satın alabileceğiniz bir diğer özellik, Gesture Editing ile  video montajlarken videolar arasında parmağınızı sürükleyerek çözünme, çift kamera veya çift ekran efektlerini ekleyebliyorsunuz (2,99 dolar). Clip Editor ise var olan klipleriniz arasında çalışmak isterseniz kullanabileceğiniz bir özellik.

Uygulamanın arayüzü oldukça temiz ve yeni bir video hazırlamak 2 dakika hatta çok daha kısa sürede mümkün. İlham için Fly uygulamasının içindeki örnek videolara da göz atabilirsiniz.

Tamamladığınız bir videoyu hemen albümünüze kaydedip, dilerseniz Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr gibi sosyal ağlarda paylaşabiliyor veya e-posta ile iletebiliyorsunuz.

iPhone 5, iPad ve iPod Touch için geliştirilen uygulama burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.