Ünlü sporcular Apple'ın iWatch'unu mu test ediyor?

Ünlü sporcular Apple'ın iWatch'unu mu test ediyor?

Apple'ın heyecanla beklenen akıllı kol saati iWatch ile ilgili detayların yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla birlikte akıllı saatin piyasaya çıkma tarihi de yaklaşıyor. Henüz kesin bir tarih duyurulmamış olsa da, duyuru ve piyasaya çıkış tarihi için bu yılın Ekim ayı adres gösteriliyor. Doğrulanmamış olan kimi kaynaklara göre ise Apple iWatch'un seri üretimine çoktan başladı bile.

Bunların yanı sıra ortaya çıkan farklı bir detay ise Apple'ın iWatch için bazı testleri ünlü sporcular ile yaptığı yönünde gelen dedikodular. Söylentilere göre Apple, iWatch'un bazı sağlık ve teknik kapasitelerinin sınırlarını ölçümlemek için bazı ünlü sporcularla birlikte çalışıyor.

Apple, kısa bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'nde farklı dallarda oynanmakta olan NBA, MLB ve NHL gibi liglerden oyuncuları davet ederek, iWatch'u tanıttı ve profesyonel sporculara, yeni akıllı saatini denettirdi.

Bu söylentiyi kanıtlayan en büyük fotoğraf ise, Los Angeles Lakers'ın yıldız basketbolcusu Kobe Bryant'ın, bundan yaklaşık 1 ay kadar önce Apple'ın Cupertino'daki kampüsünden görüntülenmesi oldu. Apple cihazlarının tasarımından sorumlu üst düzey yönetici Jonathan Ive ile görüştüğü söylenen Bryant'ın iWatch'u denemeden önce bir gizlilik anlaşması da imzaladığı iddia ediliyor.

Screen Shot 2014-06-22 at 22.31.12

Görsel Kaynak: 9to5mac.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.