Yenilik geliştirme ve yatırımcılık üzerine 48 saatlik bir 'hackathon': TSRRF

Yenilik geliştirme ve yatırımcılık üzerine 48 saatlik bir 'hackathon': TSRRF

Türkiye’deki ABD Diplomatik Temsilciliği adına Yaratıcı Fikirler Enstitüsü tarafından düzenlenen ve kısaca TSRRF adı verilen 'hackathon', 20-22 Haziran tarihlerinde Galata Rum Okulu'nda düzenleniyor.

Yaratıcılığı tetikleme konusunda iddialı bir yapı olan Galata Rum Okulu'nda düzenlenecek olan etkinlikte; yenilik geliştirme ve yatırımcılık kültürlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amaçlanıyor. Etkinlik ayrıca 100 yaratıcı profesyonel ile farklı sektörlerde çalışan üst düzey yöneticileri, yatırımcıları, kanaat önderlerini ve sivil toplum liderlerini biraraya getirme amacı da taşıyor.

Hackathon'da yarışacak olan tasarım, mühendislik ve mimarlık alanlarında profesyonel olan kişiler; 48 saat içinde etkinlik başlangıcında sunulacak olan tema ekseninde yazılım ve donanım prototipleriyle iş modeli geliştirecek. 22 Haziran Pazar günü de etkinlik jurisi kazanan ekibi belirleyecek.

tsrrf-buyuk-gorsel

Etkinlikle ilgili detaylara tsrrf.com adresinden ulaşabilir, dilerseniz bireysel ya da grup olarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.