Kullanıcı odaklı tasarım için 5 haftalık eğitim programı: UX Camp'14

Kullanıcı odaklı tasarım için 5 haftalık eğitim programı: UX Camp'14

Geçen sene birincisi düzenlenen 'Kullanılabilirlik ve Kullanıcı Odaklı Tasarım' kampı, bu sene UX Camp'14 adıyla tekrarlanıyor. Userspots ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin düzenlediği UX Camp'14 bu sene zenginleşen içeriği ve genişleyen programıyla dikkat çekiyor.

23 Haziran – 25 Temmuz 2014 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek olan UX Camp'14'de Kullanıcı Araştırmaları, Etkileşim Tasarımı, Arayüz Tasarımı ve Mobil Kullanıcı Deneyimi konuları işlenecek. Eventbrite üzerinde ön başvuru yapabileceğiniz eğitim programına kabul olmanız için online olarak gerçekleştirilecek olan sınavda başarılı olmanız gerekiyor. Bu arada UX Camp'14'ün kontenjanı 30 kişi ile sınırlı.

ux-kamp-dijital

UX Camp'14'de eğitim programı 1 hafta sürecek, sonrasında öğrencilerin seçecekleri projeleri 4 hafta içinde hayata geçirmesi bekleniyor. Proje sürecinde her hafta başında atölye çalışmaları ile Userspots ekibi öğrencilere bilgi aktarımına devam edecek. Eğitim programının son haftasında da sektörden UX konusunda deneyimli kişilerin gelip öğrencilerle sohbet edeceği bir gün planlanıyor.

Tamamen ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte Usersposts ekibi ve sektörden Hasan Yalçın, Rıza Selçuk Saydam ve Gökhan Besen gibi isimler eğitmen olarak yer alacak. Ayrıca katılımcıların program sonrasında Usersposts'da staj yapma imkanı da bulunuyor. Son olarak katılımcıların ilk hafta sürekli olarak, sonrasındaysa her Pazartesi ve Cuma günü eğitime katılmaları gerekiyor.

UX Camp'14 hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilir, şuradan da ön başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.