Sahibinden.com'un iPhone uygulamasından artık ilan vermek mümkün

Sahibinden.com'un iPhone uygulamasından artık ilan vermek mümkün

sahibinden logoTürkiye'nin en büyük online ilan servisi Sahibinden.com'un iPhone uygulaması güncellendi. Dün gelen güncellemeyle birlikte uygulama üzerinden ilan vermek mümkün hale geldi.

Yenilikle birlikte Sahibinden.com'un iPhone kullanıcıları uygulamanın ana sayfasındaki 'İlan ver' tuşuna dokunarak Sahibinden.com üzerinden istedikleri ilanları yayımlayabilecekler.

Türkiye'de popüler ilan sitelerinin mobildeki varlıklarını güçlendirecek adım atmaları aslında mobilin kullanımının yaygınlaştığının önemli göstergelerinden biri. Yakın zamanda tasit.com'un mobil uygulamasına gelen kapsamlı bir güncellemeyle benzer şekilde mobilden ilan verme özelliği de eklenmişti. Sahibinden.com mobil uygulamasında İlan ver menüsünde, önce vermek istediğiniz ilanın, emlak, vasıta, yedek parça gibi kategorisini seçiyorsunuz. Ardından seçiminizle ilgili genel detaylar seçeceğiniz menüye yönlendiriliyorsunuz. Bir sonraki adımda, ilanla ilgili sizin belirlediğiniz fiyat gibi özellikleri giriyorsunuz.

Ardından uygulama sizden bir lokasyon belirlemenizi istiyor, bunu o anki yerinizi kullanan haritadan ya da manuel olarak İl, İlçe  ve Mahalle bilgilerinizi girdiğiniz menüden yapabiliyorsunuz.

sahibinden ilan

Lokasyon bilgilerini, ilan için fotoğraf eklemek izliyor. Sahibinden.com uygulaması, albümünüzden seçmenize ya da o an fotoğraf çekiğ ilana eklemenize izin veriyor. Kişisel iletişim tercihlerinizi de girdikten sonra ilanınız yayına hazır hale geliyor.

Uygulamada ilan verme özelliği şu anda yalnızca bireysel kullanıcılar için açık, yani kurumsal müşterilerin biraz daha beklemesi gerekiyor.

Uygulamayı güncellemenize rağmen ilan veremiyorsanız, çıkış yapıp yeniden giriş yapmayı deneyin. Sahibinden.com'u yalnızca mobilden kullandıysanız, üye olmak için web'e dönmeniz gerekebilir.

Sahibinden.com iPhone uygulamasını indirmek isterseniz burada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.