Vivense yeni aldığı yatırımla toplam 5 milyon TL yatırıma ulaştı

Vivense yeni aldığı yatırımla toplam 5 milyon TL yatırıma ulaştı

Geçtiğimiz yıl Mart ayında yatırım alarak kurulduğunu sizinle paylaştığımız Vivense, 3. tur yatırımı aldı. Bu turda aldığı yatırımla ilgili rakam paylaşılmazken toplam yatırım tutarının 5 milyon TL'yi aştığını girişimin CEO'su Kemal Erol paylaştı.

Kemal Erol'un paylaştığı bilgiler arasında, Vivense'nin ilk yılında cirosunun 5 milyon TL olduğu gelecek yıl ise bunu 3 katına çıkararak 15 milyon TL'ye ulaşmasını hedefledikleri bilgisi de bulunuyor.

Mobilya dikeyinde e-ticaret girişiminin 3. turunda yatırımcıları Alp Saul, Can Yücaoğlu, Evren Üçok, Gamze Yücaoğlu ve Hasan Aslanoba oldular. Yeni turda ikinci turdaki yabancı yatırımcılar Fabrice Grinda ve Jose Marin ile ilk tur yatırımda yerr alan Cem Sertoğlu bulunmuyor.

vivense-ekran-goruntusu

Yatırımcıların projeden beklentilerinin devamını gösteren bu yatırım turunun sonunda Vivense teslimat odağına yoğunlaşmayı planlıyor. İstanbul'da başlattığı sistemle ürünleri kendi ekibi ve aracıyla teslim etmeye başlayan girişim, sistemi kısa vadede Ankara ve İzmir'e de taşımayı planlıyor. Tabii ki ürün gamını genişletmek ve yeni servislerle müşteri ilişkilerini güçlendirmek yatırımın kullanılacağı diğer alanlar olacak.

Mobilya dikeyinde büyümesini sürdüren girişimler bulunmasına karşılık deneyip pes eden de çok sayıda girişim oldu. Vivense'nin ise arkasındaki yatırımcılarının gücüyle birlikte oldukça iyi ilerlediğini söyleyebiliriz. Gelecekte pazarın ulaşacağı noktayı hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.