İki aşamalı kod yazma yarışması: İTÜ Yazılım Maratonu 2014

İki aşamalı kod yazma yarışması: İTÜ Yazılım Maratonu 2014

Ülkemizde sayıları son yıllarda hızla artan yazılım yarışmaları ve kod maratonlarına 26 Nisan tarihinde bir yenisi daha eklenecek: İTÜ Yazılım Maratonu 2014.

Bu sene ikincisi düzenlenecek olan etkinlik iki aşamadan oluşuyor. 13 Nisan'a -saat 23.59- kadar ön eleme için başvuruda bulunabildiğiniz etkinliğin final ayağı 26 Nisan'da. Ön eleme aşaması ise 14 Nisan - 16 Nisan tarihlerinde online olarak gerçekleşiyor.

Yarışmanın final ayağı İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde, sektörden deneyimli ve tecrübeli isimlerin katılımıyla gerçekleşecek. Ön elemeyi geçen kişilerden oluşan -1, 2 ya da 3 kişilik- 10 takımın yarışacağı finalde, katılımcılardan Linux kurulu bilgisayarlarda kendilerine verilen problemler için algoritmalar üretmeleri beklenecek. Bu arada yarışma sonucu birinci, ikinci ve üçüncü olacak olan takımları çeşitli ödüllerin beklediğini de hatırlatalım.

Son başvuru Pazar günü

Siz de İTÜ IEEE Öğrenci Kolu tarafından düzenlenen ve Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz İTÜ Yazılım Maratonu 2014'de yer almak istiyorsanız 13 Nisan'a kadar başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Unutmayın, yarışmaya bireysel olarak başvuru yapabiliyorsunuz ve katılım için İTÜ öğrencisi/mezunu olmanız gibi bir şart aranmıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.