Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazasını gezdik [Galeri]

Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazasını gezdik [Galeri]

apple-turkiye

apple-company-logoApple'ın Türkiye'de ilk mağazasının 5 Nisan'da açılacağını geçen hafta sizlerle paylaşmıştık. Apple bugün basın mensuplarına özel düzenlediği etkinlikle mağaza hakkında özel bilgiler verdi.

Apple Dünya Mağazalar Başkan Yardımcısı Steve Cano, teknolojiye tutkun, sıcak insanların olduğu bir şehre gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, bu mağazayla birlikte dünya genelinde 424. mağazaya ve 15. ülkeye açıldıklarını dile getirdi.

Apple mağazalarının küresel rakamlarına da değinirek dünya genelinde günlük 1 milyondan fazla ziyaretçiye ulaştıklarını paylaştı.

apple-store-9

İstanbul'da 100'den fazla çalışanla hizmet verecek olan Apple, yurt dışındaki mağazalarda çalışan vatandaşlarımızdan 20 kişiyi de lider olarak bu mağazaya transfer etmiş. Perakende deneyimini başka bir noktaya taşıyan Apple, Türkiye'de de yurtdışı mağazalarla aynı hizmeti sunmayı hedefliyor.

İki katlı mağazada Apple ürünleri üst katta sergilenirken, alt kat aksesuarlara ayrılmış. Alt katta aksesuarlarla birlikte yer alan Genius Bar'da müşterilere teknik servis hizmeti sağlanıyor. Apple mağazasında dikkat çeken noktalardan biri de aldığınız ürünü kutusuyla teslim etmiyorlar, tüm ürünlerde ücretsiz özel kurulum sunuyorlar.

Dünyada en fazla cam kullanılan Apple mağazası 5 Nisan saat 10'da Zorlu Center'da açılıyor. İlk müşterilerini ağırlamaya hazırlanan Apple Mağazası, o güne özel hazırlanmış 4 bin 500 tişörtü hediye olarak dağıtacak.

apple-store-6

Görsel Kaynak: 360b / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.