ODTÜ Teknokent'ten toplam 685 Bin TL nakit ödüllü Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması

ODTÜ Teknokent'ten toplam 685 Bin TL nakit ödüllü Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması

ODTÜ Teknokent’in 2005 yılından itibaren düzenlediği Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması için 2014 başvuruları 28 Nisan'da son buluyor . 2005'ten bu zamana geçen süre içerisinde 38 şirketin temelini atan yarışma 3 ayrı kategoride toplam ödül girişim sermayesi tutarı 685 bin TL.

Girişim sermayesinin haricinde tüm kategorilerde 10 günlük Amerika kampı kazanma şansına da sahip girişimciler finale katılamasa bile avantajlardan yararlanma imkanları var. 2. aşamaya geçen tüm girişimciler kuluçka merkezinde 3 ay boyunca destekleniyor ve ve finalde sunum yapan girişimciler 1 ile 2 yıl arasında kuluçka merkezinde kalabilme olanağına kavuşuyor.

yeni-fikirler-yeni-isler-2014

Lisans ve üzeri seviyede öğrenci olan veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan herkesin başvurabileceği yarışmada ön elemeyi geçen 60 fikir bir sonraki aşamaya 18 Ekim'e kadar devam edecek yarışma sürecine dahil oluyor. Eğitimlerle birlikte 2 aşama elemeden geçen fikirler arasında 15 fikir finale kalarak ödülleri kazanmak için son adıma ulaşıyorlar.

Yeni Fikirler Yeni İşler yarışmasıyla ilgilenler için buradan başvuru yapabileceğini belirterek, 28 Nisan 2014'ün son başvuru tarihi olduğunu yeniden hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.