Startup Weekend İstanbul, 14-15-16 Mart'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde

Startup Weekend İstanbul, 14-15-16 Mart'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde

İnternet girişimciliği ekosistemi için dünya çapında önemli etkinliklerden biri olan Startup Weekend, 14-15-16 Mart tarihlerinde İstanbul'da düzenleniyor.

Etkinlik 14 Mart Cuma günü, 17.00'da başlayacak. Hemen ilk gün fikirler belirlenecek ve takımlar oluşturulacak. Takımların oluşması ve duyurulmasından hemen sonra ise girişimciler proje üzerinde çalışmaya başlayacak. Girişimcilerin, Pazar günü 15.30'da gerçekleşecek olan sunumlara kadar projelerini en azından prototip haline getirmeleri gerekiyor.

İçerisinde çeşitli eğitim oturumlarının da düzenleneceği etkinlikte, girişimcileri Wissen Akademie, U-Start ve SoMedya'dan da çeşitli ödüller bekliyor.

Dilerseniz yalnızca Pazar günkü sunumlara da katılabilirsiniz

Bu Startup Weekend'e özel olarak, dilerseniz yalnızca Pazar günü gerçekleşecek olan ürün sunumlarına da katılabilirsiniz. Bunun için 'Sunday Presentations' isimli biletlerden satın alabilirsiniz. Bu arada normalde 10 TL olan bu biletlere sınırlı sayıdaki Webrazzi okuyucusu 'HIGHFIVE' kodu ile 5 TL'ye sahip olabilir. :)

istanbul-startup-weekend

Diğer yandan Serkan Ünsal, Mustafa Dalcı, Altuğ Bilgin Altıntaş ve Ece İdil Kasap gibi isimler girişimcilere yardımcı olmak üzere 3 gün boyunca Bahçeşehir Üniversitesi'de -mentör olarak- bulunacak. Startup Weekend Istanbul etkinliğinde jurideki isimlerden bazılarıysa Fırat İleri, Ayşe İnal, Bora Yılmaz, Hikmet Özgözen ve Taylan Demirkaya.

Etkinliğe Eventbrite sayfasından kayıt olabilirsiniz. Söz konusu sayfadan yukarıda da belittiğimiz gibi 5 TL karşılığında, yalnızca Pazar günü gerçekleşecek olan sunumlar için de kayıt olabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.