Oscar ödüllerinin kazanan markaları

Leonardo di Caprio bir kere daha kazanamasa da bu yılın Oscar ödülleri sahiplerini buldu. Oscar ödüllerinde sahneden ödül alanlar kadar sahneye çıkmayan ama ödülü hakeden markalar da oldu.

Dün Ümit'in Oscar'a selfie'ler damgasını vurdu yazısında belirttiği ve sizinde defalarca denk geldiğiniz Ellen'in tweeti Samsung'u açık ara ön plana çıkardı.

Bunun haricinde Ellen'in odasına gittikten sonra iPhone'u ile çıkan fotoğraflarıysa markalara sponsorluk konusunda önemli noktaları yeniden hatırlatmıştır.

NASA

Oscar'da önce kimlerin burada yer alacağını listelesem belki de en son akla gelecek NASA ödüllerde beklenmeyecek bir adım attı. Sandra Bullock'un 10 dalda Oscar'a aday olan Gravity filmine gönderme yapan NASA bir devlet kurumu olmasına rağmen sosyal medyanın nasıl kullanılacağını da göstermiş oldu.

Samsung

Açık ara Oscar'ın kazanan markası Samsung oldu, dün Ümit detayıyla yazdığı çin bu konudan ziyade Ellen'ın sahne arkasında arkasında iPhone'u ile attığı tweete dikkat çekmek istiyorum. Şu an sahne arkasında ne buldum diye attığı tweeti silmiş olsa da Ellen sahne arkasında iPhone'u ile selfie yapmıştı.;

ellen-twitter

Arby's

Ülkemizde olmasa da Arby's ABD'de etkin bir sosyal medya yönetimine sahip. Özellikle Grammy ödüllerinde dikkatleri üzerine çeken marka Oscar'ı da es geçmedi. #PharrellsHat ile TT olan marka Oscar'da da Pharrell ile iletişimini devam ettirdi. eBay'in viralin adımı yine kendisine çevirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.