HTC giyilebilir cihazlar ve yeni bir pazarlama yaklaşımıyla geri dönüyor

Son iki yıldır gelirlerinde ciddi düşüş yaşayan HTC, 2014 yılında yeni cihazlar ve pazarlama çalışmalarıyla kötü gidişi tersine çevirmeyi planlıyor.

HTC_CMYK_White_StraplineSon iki yıldır gelirlerinde ciddi düşüş yaşayan HTC, 2014 yılında yeni cihazlar ve pazarlama çalışmalarıyla kötü gidişi tersine çevirmeyi planlıyor. HTC'nin gündeminde giyilebilir cihazlar, bir akıllı telefonunun güncellenen versiyonu ve yeni bir pazarlama yaklaşımı var.

HTC CFO'su Chang Chialin ve Yönetim Kurulu Başkanı Cher Wang'ın Bloomberg'le röportajlarında verdikleri bilgiler HTC'nin pazarlama odaklı bir yıl geçireceğinin ipuçlarını veriyor. Röportajda Wang,"Doğruyu söylemek gerekirse, pazarlamanın bu kadar önemli olabileceği hiç aklımıza gelmezdi, bu aslında çok da iyi değil" diye bir itirafta bulunuyor.

Cher Wang - HTC

Bizi daha çok ilgilendirense, Cher Wang'ın, HTC'nin bu yıl Noel sezonuna kadar giyilebilir bir cihazı piyasaya süreceğini söylemesi. Wang'ın ifadesine göre HTC uzun süren bir geliştirme sürecinin ardından teknik zorlukların üstesinden gelip, bu cihazı kullanıcıyla buluşturacak. Wang, akıllı saatler ve giyilebilir cihazlar üzerinde çalışmaya uzun yıllar önce başladık ancak batarya ve LCD ışığı sorunlarını çözmemiz gerektiğine inandıklarını söylüyor

Geçtiğimiz yıl Robert Downey Jr. ile 12 milyon dolarlık bir reklam anlaşması imzalayan HTC, pazarlama bütçesinin bu yıl artıp artmayacağı konusunda ise bilgi vermiyor.

Şirket, çift sensörlü kamera ve daha büyük bir ekrana sahip yeni HTC One modelini Mart ayında piyasaya sürecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.