10-12 Aralık'ta Paris'te düzenlenecek olan LeWeb'in programı açıklandı

10-12 Aralık'ta Paris'te düzenlenecek olan LeWeb'in programı açıklandı

Geçen sene olduğu gibi bu sene de medya sponsorları arasında olduğumuz LeWeb için Avrupa'nın en önemli internet konferanslarından biri diyebiliriz. 10 yılı geride bırakan LeWeb, bu yıl 10-12 Aralık tarihlerinde Paris'te ve 9-10 Haziran'da Londra'da olmak üzere 2 ayrı organizasyon düzenliyor.

Kısa bir süre önce programı açıklanan LeWeb Paris için Webrazzi ekibi olarak Paris'e gidip konferansı sizler için takip edeceğiz. Bu arada hatırlarsınız Webrazzi olarak konferans için 3 ayrı girişime birer kişilik davetiye hediye etmiştik.

Bu sene LeWeb Paris'in öne çıkan konuşmacıları arasında TechCrunch'tan Mike Butcher, Facebook'tan Sriram Krishnan, Socialbakers CEO'su Jan Rezab, Klout CEO'su Joe Fernandez, Microsoft Ventures'tan Tzahi (Zack) Weisfeld, Parse CEO'su Ilya Sukhar ve Twitter'dan Michael Sippey'i sayabiliriz. Tüm konuşmacıların listelendiği sayfaya ise buradan ulaşabilirsiniz.

Ve gelelim programa. LeWeb Paris temel olarak 2 ayrı bölüm altında konuşmaları ve konuşmacıları konuklarla buluşturuyor. Birinci salonun konu başlığı "Gelecek 10 Yıl" ikinci salonda ise ağırlıklı olarak internet girişimleri yarışması ve marka tanıtımları gerçekleşecek.

Birinci salonda yatırımcılar, Guy Kawasaki gibi ünlü danışman ve yöneticiler, risk sermayesi şirketleri, büyük çaplı şirketlerin kurucu ve yöneticileri gibi bir kitle; internet dünyasını konuşacak. Bu salonda özellikle ikinci ve üçüncü günler çok sayıda konu başlığı için gelecek trendleri ve tahminleri de tartışılacak.

Diğer salonda ise yukarıda da belirttiğimiz gibi internet girişimlerinin katılacağı yarışmalar ve markaların başarı hikayelerinin anlatıldığı oturumlar düzenlenecek. 10-12 Aralık tarihlerinde LeWeb Paris'in tüm heyecanını bizzat Paris'ten sizlere aktaracağız, takipte kalın!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.