Istanbul FashionWeek başlarken BuKombin.com'dan modaseverlere özel online moda gecesi

Istanbul FashionWeek başlarken BuKombin.com'dan modaseverlere özel online moda gecesi

İstanbul Moda Haftası 7-11 Ekim tarihleri arasında Kuruçeşme'de modasaverlerle buluşuyor. Her yıl düzenlenen FashionWeek'in Paris, New York ve Milan moda haftalarında ziyaretçiler kadar internetten takip edenlerle hareketlilik gün be gün daha da artıyor. Hem içerik bazlı web siteleri hem de e-ticaret siteleri Moda Haftasında kullanıcılarına özel kampanya ve tanıtımlarda bulunuyor.

Pinterest'in New York moda haftası öncesinde tanıttığı moda haftaları sayfası bunun en iyi örneklerinden biriydi.  Giyim üzerine dünyanın en çok bilinen e-ticaret sitelerinden bir olan Asos ise geçtiğmiz sezon zengin içerik ile hazırladığı Londra, Paris, New York ve Milan moda haftalarına dair bilgileri kullanıcılarına sunmuştu.

Ülkemizde kadın kullanıcıların internetten araştırmaya ilgisinin artması ve  internetten alışverişe yönelmesi e-ticaret siteleri için önemli bir potansiyeli ortaya koyuyor. Moda haftasında bu ilginin daha da artacağını düşünürsek kaliteli içerik ile  web siteleri aradağı kullanıcıya rahatlıkla ulaşacaktır. Kullanıcıların moda ve dekorasyon üzerine detaylı arama ve kombin yapabildiği Bukombin, bu potansiyeli değerlendirerek moda haftasında kullanıcıları için online moda gecesi düzenliyor.

bom

Çeşitli e-ticaret siteleri için kullanıcılarına yeni sezonda indirimler sunacak olan etkinliğin adı BOM 2013. 9 Ekim gecesi saat  21:00' da başlayıp 10 Ekim gecesi  saat 23:59' da sona erecek olan BOM 2013 ile kullanıcılar markaların yeni sezon ürünlerine indirimlerle sahip olabilicek.

Özellikle son bir yıl içerisinde yeni girişimlerin sıklıkla yaşandığı e-ticaret sitelerine ciddi trafik sağlayan kullanıcının kombinde yapabildiği moda arama motorlarından en dikkat çekenlerinden birisi Bukombin.com. Tanıtıma yaptığı yatırımın geri dönüşümünü alan moda ve dekorasyon üzerine kullanıcının marka ile etkileşimini artıran girişim düzenlediği bu organizasyon ile önemli bir farkındalılık yaratacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.