FIFA 14 oyunu iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yayında

FIFA 14 oyunu iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak yayında

Futbol tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği efsane oyun FIFA'nın 2014 versiyonu, mobil platformlarda da (iOS ve Android) yerini aldı.

Dünya genelinde oldukça popüler olan FIFA ve PES serileri, günümüzde çok farklı platformlarda yer alıyorlar. FIFA'nın yer aldığı platformlardan bazıları da mobil platformlar. Örneğin şirket kısa bir süre önce de FIFA 14'ün hem Android hem de iOS versiyonlarını tanıttı.

FIFA 14'ün mobil uygulamalarını ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Uygulamanın gelir modeli ise in-app purchase yani oyun içi satın alma ile çeşitli özellikler satmaya dayanıyor. Örneğin oyun içinde çeşitli oyun modlarını aktif etmek veya fantazi takımınızı oluşturmak için ödeme yapmanız gerekiyor.

FIFA 14 bünyesinde 33 farklı lig, 600'den fazla takım ve 16 binin üzerinde oyuncu bulunuyor. Oyun içinde oyuncu kontrolleri için kullanılan mekanizmada değişikliklere gidilmiş. İsteyen eski joystick benzeri yapıyı kullanabilirken isteyenler de pas için tek dokunuş, şut için de kaydırma hareketine geçiş yapabilecek.

Oyunun ücretsiz olarak piyasaya sunulması ve oyun içi satın alma yöntemi ile para kazanılmasının hem oyunun yayıncısı EA Sports hem de oyuncular için çok daha iyi bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sene yaklaşık 7 dolara satılan oyunun bu sene çok daha yüksek bir indirilme rakamına ulaşacağı da şimdiden kesin.

FIFA 14'ün Android versiyonuna buradan, iOS versiyonlarına ise şuradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.