Zet.com: Sopsy'nin kurucularından tasarımcılar için yeni pazaryeri [50 davetiye]

Zet.com: Sopsy'nin kurucularından tasarımcılar için yeni pazaryeri [50 davetiye]

İnternette dükkan açmanın basit ve hızlı yolu Sopsy.com'un kurucuları yeni bir girişimle karşımızda. 'Tasarımcıların pazaryeri' sloganıyla açılan ZET.com şimdilik davetiye ile kullanıcılarına merhaba diyor. Elbette Webrazzi okuyucuları da bu öncelikli kişiler arasına girmeyi hakediyor.

Zet.com, Sopsy.com'un kurucu şirketi olan Nearbuyme Bilgi Teknolojileri, yani Can Turanlı, Murat Yıldırım, Cem Gedikoğlu tarafından kurulan bir platform.

Tasarımcıları satıcı tarafına koyan bir pazaryeri (Gittigidiyor Ebay gibi) olarak tanımlayabiliriz. Sopsy.com'daki tasarım dükkanlarının yanısıra dışardan da çok sayıda satıcıyı tek çatı altında buluşturuyor.

zet.com sanatci pazar yeri eticaret

Zet.com'daki tüm ürünler Sopsy dükkanlarından ama Sopsy'de şimdiye kadar açılan 15 binden fazla dükkanın sadece 1/5'i yani 3 bin kadarı yeni platforma dahil edilmiş. Bu platformun ilk adımlarının Sopsy Select ile atıldığını da şimdi anlıyorum. :)

Ürün konusunda seçici davrandığı için böyle bir yol izlenmiş ve şu anda Zet.com'da 8 bin civarında ürün yer alıyor. Sınırlı sayıda ürünler olduğu için de kullanıcılar da şimdilik davetiye ile alınıyor.

Sokaktan internete taşınan alışveriş keyfi

Mobil dönüşümünü tamamlayan Sopsy'nin 'sokaktaki ürünlerle internette keyifli bir alışveriş deneyime çevirmek' gibi bir felsefesi var. Zet.com da bu felsefeyi bir adım öteye taşımak istiyor. Sopsy'nin Aslanoba Capital'den 1 milyon dolar yatırım alması da Zet.com'un arkasını sağlamlaştırıyor.

zet.com urun satis

Sözü fazla uzatmadan 'Webrazzi' koduyla ilk 50 kişinin hemen Zet.com'a üye olabileceğini paylaşalım. Davetiyeleri kaçıran kullanıcılarımız e-posta adresini bırakarak davetiye bekleyebilir veya siteye üye olan arkadaşlarının 5 davetiyesinden birini isteyebilir. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.