Urban Station İstanbul'daki şube sayısını dörtledi: Maslak, Galata, Şişhane ve Kavacık

Urban Station İstanbul'daki şube sayısını dörtledi: Maslak, Galata, Şişhane ve Kavacık

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında sizlere Urban Station'ın Türkiye'de faaliyete geçeceğini duyurmuştuk.

Ofis-kafe formatında çalışma alanları sunan Urban Station, özellikle internet girişimcileri için de güzel bir alternatif konumunda. Dilerseniz saatlik ücret ödeyerek çalışabileceğiniz Urban Station'a dilerseniz de aylık olarak üye olabiliyorsunuz.

İstanbul'da ilk olarak Maslak'ta hizmet vermeye başlayan şirket, daha sonra Beyoğlu'nun en güzel noktalarından biri olan Galata'da da bir şube açmıştı. Urban Station'la ilgili son aldığımız bilgilere göre ise şirketin İstanbul'daki şube sayısı yeni açılan Şişhane ve Kavacık ile beraber dörde yükselmiş durumda.

Urban Station'ın Şişhane şubesi 450 metrekarelik bir alana kurulmuş, Kavacık şubesi ise 430 metrekare genişliğinde ayrıca bünyesinde kış bahçesi de bulunduruyor. Özellikle Anadolu Yakası'nın iş merkezlerinden biri olarak değerlendirebileceğimiz Kavacık şubesinin Anadolu Yakası'nda yaşayanlar için güzel bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Hemen aşağıda ise Kavacık ve Şişhane şubelerinin görsellerini bulabilirsiniz.

Urban Station bünyesinde Wi-Fi, kilitli dolaplar, yakın yerlere ulaşım için bisiklet, fotokopi, faks ve toplantı odaları gibi hizmetler bulunduruyor. Urban Station'a gittiğinizde ilk saat için 8 TL, ardından her saat için 6 TL ödüyorsunuz ve tüm bu hizmetlerden -toplantı odası hariç- yararlanabiliyorsunuz. Bunun haricinde Urban Station'ı uzun vadeli kullanmak isteyenler için aylık abonelik sistemi de mevcut. Üstelik aylık abone olanlar için 2 saat toplantı odası kullanımı ücretsiz.

Urban Station aslında yurtdışından gelen; Arjantin, Şili, Meksika ve Kolombiya gibi ülkelerde de uzantısı bulunan bir marka. Urban Station Türkiye ise Türkiye-Arjantin ortaklığında kurulmuş. Ayrıca Avrupa ve Ortadoğu hakları da bu ortaklıkla beraber aynı şirketin elinde. Dolayısıyla Urban Station Türkiye'nin sadece İstanbul'da değil, yakın coğrafyada da büyüme haberlerini duyabiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.