Tasit.com ve Enuygun.com ev sahipliğinde gerçekleşecek Webrazzi Party için kaydınızı yaptırın [Tükendi]

Tasit.com ve Enuygun.com ev sahipliğinde gerçekleşecek Webrazzi Party için kaydınızı yaptırın [Tükendi]

Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı Tasit.com bir parti organize etmişti. Ataşehir'deki ofislerinin teras katında gerçekleşen partide sektörden bazı arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirmiştik. Tasit.com çalışanları ve aynı plazada bulunan Enuygun.com çalışanları da partideydiler.

Sohbet esnasında yaklaşık 200 kişilik bir organizasyon için oldukça uygun görünen terasta Webrazzi de bir organizasyon yapsa dedik ve fazla gecikmeden hemen bu hafta Cuma günü hazır yaz bitmemişken bir buluşma gerçekleştirmeye karar verdik.

Tasit.com'un kurucusu Birol Kabakoğlu ve Enuygun.com kurucusu Çağlar Erol bunun üzerine hemen kolları sıvadı, partiye ev sahipliği yapmaya karar verdiler ve bizim için gerekli tüm hazırlıkları gerçekleştirdiler. Bize de Webrazzi üzerinden sizinle detayları paylaşıp sınırlı kontenjanı hemen doldurmak kaldı. Sözü fazla uzatmayayım... Bu hafta yani 23 Ağustos Cuma akşamı saat 20:00'de başlayacak olan ve Tasit.com'un Ataşehir'deki ofisinin terasında gerçekleşecek organizasyonda bizlerle birlikte olmak ve keyifli zaman geçirmek isterseniz kaydınızı hemen aşağıdaki formu kullanarak yaptırabilirsiniz. Eğer formu göremiyorsanız tıklayın.

Kontenjan çok sınırlı olduğu için lütfen kesin gelecek olanlar kayıt yaptırsınlar, gerçekten katılmak isteyenler açıkta kalmasınlar.

Güncelleme: 200 kişilik kontenjan tükendi, ilginize teşekkürler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.