Fugo'nun popüler oyunu Kelime Avı'nin yeni versiyonu App Store'da yerini aldı

Fugo'nun popüler oyunu Kelime Avı'nin yeni versiyonu App Store'da yerini aldı

Fugo'nun tüm dünyada adını duyurmayı başaran oyunu Kelime Avı'nın yeni versiyonu App Store'da yerini aldı. İlk versiyonu tüm dünyada 10 milyon kullanıcıya ulaşan oyun 38 farklı dil desteğine ulaşmıştı. Oyunun yeni versiyonu yani Kelime Avı 2, bir hafta önce sessiz sedasız App Store'da yerini almış.

İlk haftasında 20 bin indirilmeye ulaşan oyunun Android ve Windows versiyonlarının ise kısa süre içerisinde uygulama marketlerdeki yerini alacağını öğrendik. Kelime Avı 2'de oyuncuları reklamsız bir oyun, yeni bir tasarım, yeni bir oyun modu, geliştirilmiş seviye sistemi ve geliştirilmiş arkadaşlık sistemi karşılıyor.

Oyun içi satın alma tarafı da yeniden düzenlenen oyun tamamen altın satın alma üzerine kurgulanmış.

kelime-avi-2-1 kelime-avi-2-2 kelime-avi-2-3

Üç farklı oyun moduna sahip olan Kelime Avı 2'de seviye ilerledikçe bu oyun modlarını açabiliyorsunuz. Oyuna yeni eklenen "Marjinal" modu ise en üst seviyede açılan ve zamana karşı zaman kazandıran bir mod olarak Kelime Avı 2'de yerini almış.

Yazının başında da belirttiğim gibi Kelime Avı 2'de reklam gösterimi bulunmuyor bunun yerine reklam yapısı oyuncuya avantaj sağlayacak bir modele oturtulmuş. "İzle Kazan" ismi verilen bir modele geçirilen reklamları oyuncular isterse izleyerek bonus kazanabiliyor.

10 kişilik bir ekiple 8 aylık bir çalışmanın sonunda Kelime Avı 2'yi hayata geçiren Fugo, oyunculardan gelen talepleri de 2. oyuna yansıtmış. Bu talepler sonucunda arkadaşlık sistemi, profil yapısı ve oyuncu istatistikleri geliştirilmiş ve aynı ağdaki oyuncularla karşılıklı oynama imkanını sağlamış. Yani aynı kablosuz ağda olduğunuz arkadaşlarınızla karşılıklı Kelime Avı 2 oynanabilecek.

En yoğun zamanında aynı anda 15 bin kişinin oynadığı bilgisini aldığımız Kelime Avı'nın yeni versiyonunda ben bu yazıyı yazarken anlık 1200 oyuncu vardı. Seviye 4'e gelmeden Mağaza'nın açılmaması da oyuncunun içeride zaman geçirmesini sağlamak için önemli bir detay. :)

Ücretsiz olarak App Store'da yerini alan Kelime Avı 2'yi buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.